Megérkezett a Hitachi új generációs homlokrakodója

2021. március 18.

Néhány napja hullt le a lepel a Hitachi első Stage V-kompatibilis homlokrakodójáról, mely a ZW220-7 típusjelzést kapta. A gyártó elmondása szerint az új gép olyan munkakörnyezetet kínál, melynek segítségével irányítása tökéletesen kézben tartható, mindezt pedig az iparágban egyedülálló biztonsági funkciók és kényelem egészítik ki, - állítja a Hitachi.

18.190 és 19.450 kg közti üzemi tömeg, illetve 157 kW (210 Le) hasznos teljesítmény mellé a ZW220-7 ISO szabvány szerinti 2,8 és 10 köbméter közti (púpozott) kanálkapacitást kínál.

A piac legbiztonságosabb gépeként aposztrofált homlokrakodó felülnézetes kamerarendszere 270 fokos panorámaképet jelenít meg a munkaterületről, míg a hátsó akadályérzékelő és figyelmeztetőrendszer azonnal jelzi, ha bármilyen tárgy vagy élőlény került közel hátulról a rakodóhoz.

Emellett a ZW220-7 új tágas fülkével érkezik, ami rezgés- és zajszint tekintetében is az élvonalba tartozik a piacon. Az olyan felszereléseknek köszönhetően, mint a továbbfejlesztett ülésre szerelt elektromos kezelőszervek, a monitorhoz tartozó átdolgozott vezérlőegység, vagy az ergonomikus oldalsó konzol, az új rakodógép használata rendkívül egyszerű.

A Hitachi szerint a ZW220-7 kiemelkedő üzemanyagtakarékossága és hatékonysága révén a leendő vásárlók nagyobb nyereségre tehetnek szert, míg a rövidebb rakodási ciklusidő és a menetsebesség hatékonyabb szabályozását lehetővé tevő funkció szintén elnyeri majd az üzemeltetők tetszését. Az új ZW-7 modell raksúlyfigyelő funkciójának használatával pontosabbá válik a tehergépkocsik rakodása. Mindeközben a kezelő folyamatosan nyomon követheti az üzemanyagfogyasztást az új ECO műszeren keresztül, a teljesítmény fokozása céljából pedig többféle beállítás áll rendelkezésre.

A gyártó szintén kiemeli, hogy a tartósabb alkatrészekkel és intelligens biztonsági rendszerekkel szerelt, egyszerűen karbantartható ZW220-7 tervezésekor mindvégig a teljesítmény és a rendelkezésre állás feljebb tornázása állt a középpontban. Hozzáteszi, hogy mindez még jobban kihasználható a Hitachi által kínált tartozékokkal: a különféle alkalmazásokhoz optimalizált kanalakkal, valamint az egyszerűen felszerelhető és cserélhető, masszív kanálkörmökkel.

Hitachi Construction Machinery Europe közleménye alapján Maép

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Új személyemelő az Ommelift kínálatában

Az OMMELIFT A/S nemrég dobta piacra legújabb kompakt személyemelőjét.

A Husqvarna elektromos beton- és fémdarabolója

A K1 PACE-vel a Husqvarna  nagy lépést tesz előre. Ez az első termék, amelyet a vállalat új PACE akkumulátorrendszerével dobtak piacra.

Két új Volvo kotró

A Volvo Construction Equipment két modellel (EC530E, EC550E) lép be az 50 tonnás kotrók kategóriájába.

Scheuerle fejlesztések szélerőmű egységek szállítására

Az új K25 L moduláris járműplatform fejlesztése során a Scheuerle a magas tömegközéppontú szállítmányok biztonsági szempontjaira összpontosított

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©