A világ legnagyobb teherbírású all terrain daruja

Az energiaforrás diverzifikáció időszakában lett különösen fontos a Zoomlion  2400 tonnát emelő monstruma.

2023. február 01.

A kínai Zoomlion tavaly mutatta be a világ legnagyobb emelési kapacitású terepjáró daruját, mely a ZAT24000H típusjelzést kapta.

A kifejezetten szélturbinák kivitelezésére és karbantartására tervezett új modell legfeljebb 2400 tonnát emelhet. Ezzel a Zoomlion saját rekordját döntötte meg, melyet a 2000 tonnás kapacitású QAY2000 daruval állított fel még 2012-ben.  

Teleszkópos és speciális szélerőmű-építő gémjével a daru akár 160 méter magas szélturbinák felállítására is alkalmas, míg a megerősített csörlőrendszer a gyártó közlése szerint a legnagyobb turbinák felemelésére is 30 percen belül kész.

Ezen felül a Zoomlion azt is kiemelte, hogy a ZAT24000H egy főmunkahengeres, kétoldali csapszeges gémkialakítása hatékony védelmet jelent az oldalirányú elhajlások ellen, miközben az intelligens elektro-hidraulikus vezérlés gondoskodik a biztonságról és a széltűrésről.

A ZAT24000H első két példánya a Huanghua Haibin Lifting Installing Engineering vállalathoz került 2022. nyarán.  

https://www.youtube.com/watch?v=nPoB4pmsDLI

 

Forrás, fotó, videó: Zoomlion Global

 

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Idén 13. alkalommal szálltak versenybe építőipari gyártók, kivitelezők és kutatóintézetek a bauma Innovációs Díjért. Hogyan alakul az iparág jelene és jövője?  Erről olvashatnak.

Előtérben a háttéripar. Milyen folyamatok zajlottak le az utóbbi években és hogyan áll a magyar építőanyag-piac 2022 telén? Válaszol Szarka László, a MÉASZ elnöke.

Magyarországi lakáspiac 2022. Mekkorát fordult fél év alatt a világ?  A Nemzeti Bank elemzői mutatják be az idei folyamatokat.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©