A Zoomlion európai terjeszkedése

2021. január 19.

Megérkeztek az európai piacra a Zoomlion betonozóeszközei. A teherautóra szerelt betonpumpák teljes skálája 2021 januárjától érhető el a kontinensen.

Miután más iparágakban – például daruk, villástargoncák és személyemelők terén – megvetette lábát, a Zoomlion cégcsoport betonpumpáival is megjelent az európai piacon, ezzel nemcsak az öreg kontinensen, de a betonozóeszközök piacán is növelve a márka jelenlétét.

Azzal, hogy immár közvetlenül kínál Zoomlion márkájú betonozóeszközöket, a kínai vállalatcsoport betonpumpái megbízhatóságát kívánja hangsúlyozni Európában, amely üzemeltetési követelmények, műszaki előírások és felhasználási területek szempontjából igen sokszínű piac. A Zoomlion olyan nagyteljesítményű, prémium teherautó-alvázakra épített betonpumpákat kínál, melyek azonnal elérhetők készletről. Ezzel elsősorban olyan ügyfelek kegyeit keresi, akik konfiguráció és kezelés szempontjából egyszerűen üzemeltethető gépeket szeretnének vásárolni. A Zoomlion betonpumpákat úgy tervezték, hogy sokféle feladatot megoldjanak a munkaterületen, egyszerűségük pedig azt jelenti, hogy kevésbé tapasztalt gépkezelők is gond nélkül üzemeltethetik őket.

A kínálat összesen négy tagból áll: az ötrészes gémmel szerelt 36 és 40 méteres változatok nyitott rendszerűek, míg a hatrészes gémmel rendelkező 49 és 56 méteres modellek zárt rendszerűek. Közös jellemzőjük, hogy mindegyik verzió automatikus stabilitás-vezérléssel rendelkezik, és bármely európai gyártó teherautóira felszerelhetők. A Zoomlion betonpumpák idén januártól minden európai országban megvásárolhatók. 

A Zoomlion bejelentése alapján Maép

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2021 ©