Késik a bauma

2021. április 27.

A bauma 2022. áprilisa helyett 2022. október végén, 24-30. között kerül megrendezésre. A döntést idejekorán meg kellett hozni, hiszen mind a kiállítóknak mind a szervezőknek hosszú felkészülés szükséges egy ilyen típusú eseményre. Ez a halasztás megteremti a biztonságos, megalapozott tervezés és felkészülés lehetőségét, emeli ki a szervezők közleménye.

A világjárvány közepette is a szakma fogadókészsége és az előzetes helyfoglalási igény nagyon magas volt. Ennek ellenére a potenciális résztvevőkkel történt konzultációk során egyre többen látták be, hogy a világjárvány hatásai még mindig túl magas kockázatot jelentenek. Az uralkodó vélemény szerint jelenleg nehéz felbecsülni, hogy a világméretű utazási lehetőségek hogyan alakulnak, márpedig ez kulcsfontosságú tényező a kiállítás sikeressége szempontjából.

Különösen a globális szereplők azok, akik arra készülnek, hogy a világ minden pontjáról érkeznek ügyfelek, ezért óriási beruházással építik meg standjaikat, gondoskodnak logisztikáról és hotel foglalásokról. Elsősorban ők voltak azok, akik szorgalmazták a halasztást. Ők abban látják a vásár igazi hozadékát, hogy a teljes iparági vertikumot összehozzák, csomópontjai legyenek minden nemzeti piacnak. Ezt veszélyezteti az, ha a szervezők ragaszkodnak az áprilisi időponthoz.

Függetlenül az időpont halasztásától a 2022-es bauma technikai és szervezési munkái folytatódnak. A bauma lényege a személyes találkozás lesz, amit kiegészít a megnövelt és kiterjesztett digitális kínálat. „Ez a világ bármely pontján tartózkodó ügyfelek számára lehetővé teszi a részvételt, akkor is, ha nem akarnak vagy nem tudnak Münchenbe utazni” – nyilatkozta Klaus Dittrich, a Messe München vezérigazgatója.

A Messe München sajtóközleménye alapján Maép

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Elmarad idén az Agritechnika

Az Agritechnika a koronavírus legújabb áldozata. Nyitás talán majd jövőre.

November végén nyit a bauma CHINA

Javában folynak az előkészületek a november 24. és 27. sorra kerülő bauma CHINA 2020 előtt. Több mint 2800 kiállítót várnak Ázsia legjelentősebb építő- és...

Sikeresnek ítélik a szervezők a Construmát

A COVID-19 vírus okozta járvány miatt tavaszról őszre halasztott kiállítás az iparág legfontosabb üzleti rendezvénye volt idén.

Mégsem lesz idén bauma Moszkvában

A szeptemberre halasztott kiállítás és vásár megtartását 2021 májusára tervezik. 

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©