Véget ért a bauma China

2020. december 08.

Novemeber 27-én ért véget a négy napos bauma China 2020 építőgép kiállítás és vásár.  A Covid világjárvány és az utazási korlátozások dacára sokan fordultak meg Sanghajban. Az eseményen 80 000 szakmai érdeklődő láthatta a 2867 kiállító termékeit összesen 300 000 négyzetméteren. A legnagyobb kiállítók a Caterpillar, Volvo, Bauer és a Terex voltak, és külön nemzeti pavilonnal volt jelen Németország, Olaszország és Spanyolország. Mindez azt mutatja, hogy töretlen a bizalom a kínai növekedésben, fejlődésben.

Su Zimeng, a Kínai Építőgép-gyártók Szövetségének elnöke nagyon pozitívan nyilatkozott az eseményről. „ A bauma China az iparág nagyon fontos rendezvénye, és akkor került sor a megtartására, amikor Kína stratégiai eredményeket ért el a Covid 19 járvány megelőzésében és ellenőrzésében. Gazdaságunk most már stabilan a kilábalás jeleit mutatja. Ez a kiállítás a világ legsikeresebb szakmai rendezvénye volt idén.”  

Az XCMG képviselője elmondta, hogy ezekben a rendkívüli időkben a vásár sikerének nagyon nagy jelentősége van. „Meg tudtuk mutatni legfejlettebb gépeinket és technológiai újításainkat. És találkozhattunk számos régi és leendő ügyfelünkkel, és persze üzleteket is kötöttünk.”

A helyi események mellett a vásár számos online lehetőséget kínált elsősorban azoknak a külföldi szakembereknek, akik az utazási korlátozások miatt nem jöhettek el. Ők a “bauma China Community” platformon választhattak az események között.

Rákereshettek kiállítókra, megoszthattak céges információkat, megismerhettek termékeket, részt vehettek online rendezvényeken, így fejlesztve szakmai tudásukat. A kommunikáció élő cseten és video konferenciákon zajlott. A kiállítók és látogatók számára is hasznos volt a lehetőség: így növelték elérésüket és építették szakmai kapcsolataikat.

A statisztikák szerint a kiállításnak egymillió online látogatója volt. A “bauma China Community”platformra december 12-ig még lehet regisztrálni és részt venni az élő csetekben, illetve használni az üzleti partnereket összekötő funkciókat.

bauma China záró közleménye alapján

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©