Mégsem lesz idén bauma Moszkvában

2020. június 26.

A COVID 19 világjárvány következtében  szigorú egészségügyi és higinéiai szabályozást vezettek be a rendezvényekre Oroszországban. Ennek következtében a Messe Müchen arra kényszerül, hogy lemondja a bauma CTT Russia kiállítást, amit korábban idén szeptemberre halasztottak. A következő bauma CTT Russia így 2021. május 25. és 28. között rendezik meg a Crocus Expo területén.

A rendezvények megtartására vonatkozó szigorú egészségügyi előírások nagy valószínűséggel érvényben lesznek még szeptemberben. Ezek magukban foglalják a gyülekezés tilalmát valamint a külföldi utazások korlátozását. Ez megakadályozza a  rendezvény megfelelő szakmai színvonalon történő  megszervezését.

Marina Vashurkina a bauma CTT Russia projektvezetője megköszönte a kiállítók megértését: „Nagyon örültünk több kiállító és partner támogatásának, amikor eltoltuk a rendezvényt szeptemberre. De nem szeretnénk kiábrándítani az idén szeptemberi időpontban még reménykedőket, ezért elhatároztuk, hogy a bauma CTT Russia 2021. májusáig nem kerül megrendezésre.”

A Messe München GmbH sajtóközleménye

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Késik a bauma

Fél évvel elhalasztják a müncheni bauma-t, világ vezető építőgép kiállítását.

November végén nyit a bauma CHINA

Javában folynak az előkészületek a november 24. és 27. sorra kerülő bauma CHINA 2020 előtt. Több mint 2800 kiállítót várnak Ázsia legjelentősebb építő- és...

A Deere is érzi a világjárványt

A társaság negyedéves jelentése szerint az építőgép piacon nagyobb volt a visszaesés, mint a mezőgazdasági szegmensben.

A Terex első féléve

Drasztikusan esett az árbevétel, de a cégvezetés bizakodó.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©