Használt Bobcat-eszközök gyári minősítéssel

A Bobcat nemrég útnak indította a „Bobcat Certified” márkát, mely a gyártó ellenőrzött használtgép-programját takarja. 

2022. június 02.

A sikeres próbaprojekteket követően a Bobcat nemrég útnak indította a „Bobcat Certified” márkát, mely a gyártó ellenőrzött használtgép-programját takarja. A cél, hogy a vásárlók megbízható forrásból szerezhessék be a minőségi használt eszközöket, ami már csak azért is rendkívül fontos, mert az építőgépek gyártása napjainkban nehezen tud lépést tartani a piacon tapasztalható kereslettel.

Az új értékesítési csatorna elsőként Írországban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban és Németországban mutatkozott be, ahol a Bobcat Certified gépeket a gyári tanúsítással rendelkező forgalmazóktól lehet megvásárolni. Hozzájuk csatlakozik 2022 folyamán Olaszország, Spanyolország és Svédország, majd további országok következnek. Az új program által az ügyfelek prémiumkategóriás használt gépekhez juthatnak, melyek biztonsági-, üzemi- és állapotfelmérését tanúsított Bobcat-forgalmazók végezték el.

„Mint az új” ügyfélélmény

A Bobcat Certified célja, hogy kifogástalan minőségű és megbízhatóságú gépekhez juttassa a vevőket, akik úgy érezhetik, mintha új eszközt vásároltak volna. Emellett a cég ezúton is igyekszik kihangsúlyozni teljes termékskálájának kiváló értéktartását.

A programba csak olyan eszközök kerülhetnek be, melyek teljesítik az előre meghatározott feltételeket. Következő lépésként a gépek alapos átvizsgáláson esnek át, majd a „Bobcat Certified” minősítés elnyerését követően úgy javítják fel őket, hogy megfeleljenek a gyártó legújabb minőségi és biztonsági szabványainak. Köszönhetően a Bobcat szigorú, kétlépcsős átvizsgálásának, a gyári alkatrészekkel történő leszervizelésnek, illetve a szükséges olajcserék és szoftverfrissítések elvégzésének, a minősített gépek megbízhatóságához kétség sem férhet. Ezt támasztja alá a 12 hónapos/1000 üzemórás gyári garancia, mely alapáron jár a program keretében kínált minden eszközhöz. A Bobcat Certified gépekre a cég kedvező finanszírozási feltételei is érvényesek.

A Bobcat Certified gépeket a fentiekből kifolyólag kifogástalan hatékonyság, termelékenység és rendelkezésre állás jellemzi. Elmondható tehát, hogy a minősített használt gépeket választó vevők a vadonatúj gépek utáni legjobb megoldást választják, miközben természetesen jelentős összegeket takarítanak meg egy új modell árához képest.

Forrás és fotók: Doosan Bobcat EMEA

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A csehországi Dobříšban található Doosan Bobcat-központban rendezték meg a Bobcat Demo Days-t. A cég a legújabb termékeit és technológiáit mutatta be.   

 

Az ukrajnai háború és következményei hatására többé-kevésbé ugyanazok a tendenciák érvényesülnek a szomszédos országok építési piacán. Egy biztos: mindenkinek fájni fog.

Átadták a Néprajzi Múzeumot, amely a Liget Budapest projekt keretében épített újabb nagyszabású épület. Díjeső a terveknek, de hogyan készült el az épület? Interjú a projektvezetőkkel.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©