A Sinoboom és a Discover Battery együttműködése

2021. április 06.

A személyemelők gyártójaként vezető szerepet betöltő Sinoboom nemrégiben kiszélesítette együttműködését a Discover Battery vállalattal annak érdekében, hogy karos, ollós és vertikális személyemelőit alapkiépítésben a Discover szivárgásbiztos AGM (abszorbeáló üvegszálas) száraz akkumulátoraival szerelhesse.

A beszállító 2018 óta biztosít akkumulátorokat a Sinoboom eszközeihez az ázsiai piacon, azonban az emelőgyártó a közelmúltban megalapította európai, észak-amerikai és ausztráliai leányvállalatait is, így a jövőben a Discover akkumulátorai minden piacon az alapfelszereltség részévé válnak.

Természetesen az új együttműködés kiterjed a Sinoboom legújabb környezetbarát személyemelőire is, melyek múlt év novemberében debütáltak a bauma China szakkiállításon – vagyis a Discover szállítja az akkumulátorokat az új, 12 méteres, terepes kivitelű 1218RE ollós emelőhöz, valamint a 18 méteres elektromos AB18EJ és hibrid AB18HJ karos modellekhez is. Példának okáért a dízel/elektromos AB18HJ esetében a Discover akkumulátorok alkalmazása az alacsonyabb emissziós értékek mellett azt is jelenti, hogy az üzemanyagfogyasztás több mint 30 százalékkal csökkent, míg a gép akár egy teljes hetet is képes végigdolgozni egyetlen feltöltéssel.

A Sinoboommal kötött partneri megállapodás előzménye, hogy a Discover a múlt évben bővítette európai jelenlétét. Értékesítési- és szervizhálózata immár tíz, stratégiai fontosságú országot ölel fel, míg a cég regionális termék- és üzleti menedzserei rövid időn belül képesek a helyszínen is az ügyfelek segítségére lenni. Ennél fogva minden adott ahhoz, hogy a jövőben a Sinoboom európai leányvállalatát is magas szintű műszaki- és ügyfélszolgáltatásokkal támogathassák.

A Discover Battery (Europe) híre alapján Maép

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2021 ©