MagyarBrands díjas a Market

A MagyarBrands díjjal a hazai márkák legjobbjai között ismerték el újra a Market Építő Zrt-t.

2020. október 09.

Kilencedik alkalommal kapta meg a MagyarBrands „Kiváló Üzleti Márka” díját a Market Építő Zrt. A MagyarBrands program a magyar vonatkozású márkák legjobbjait ismeri el.

A Market Építő Zrt. az egyik legjelentősebb magasépítőipari vállalat az országban, de régiós összesítésben is meghatározó szerepkört tölt be a hazai tulajdonú cég. A Marketet javarészt azok a versenypiaci megrendelők kérik fel építőipari generálkivitelezőnek vagy fővállalkozónak, akik nagy kihívást jelentő óriásberuházásaikhoz keresnek megbízható szaktudással rendelkező, minőségi szolgáltatást nyújtó partnert.

Országos szinten a legnagyobb volument jelentő projektekből párhuzamosan huszonöt fut a Market-csoportnál. A Market legjelentősebb munkái között szerepel a BudaPart városnegyed felépítése, a mellette található új MOL székházzal együtt, a XIII. kerületben készülő OTP irodaház kivitelezése, valamint ipari és logisztikai csarnokok létrehozása Ecseren.

Market sajtóközlemény, fotó: Market

 

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A korábban jól ismert Doosan márkanevet januárban Develonra változtatta az új tulajdonos. Megnéztük, milyen munkagépek kerültek az új brand alatt a piacra. A képen a novemberben bejelentett új átrakó látható.

Az elmúlt fél évben az abroncsgyártók nem fukarkodtak új típusok és méretváltozatok bejelentésével, ezekből válogattunk. A képen a Michelin Crossgrip abroncsa látható.

Számos hazai fejlesztés könnyítheti meg az építőiparban vagy az építőanyag gyártásban dolgozó szakemberek dolgát. Az elmúlt néhány hónap ígéretes hazai fejlesztéseiről olvashatnak. A képen hőszigetelő üveghab látható.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©