Kína elnöke a LiuGong-nál

Az elnök az innováció fontosságát és a globális versenyképességet hangsúlyozta.

2021. április 29.

A Kínai Népköztársaság elnöke Hszi Csin-ping látogatást tett a dél-kínai Kuanghszi-Csuang Autonóm Területen,   Liuzhou városában, és ennek keretében felkereste a LiuGong állami tulajdonú multinacionális építőgép gyártó vállalatot.

Csi a látogatás keretében tájékoztatást kapott a jellegzetes ipari sajátosságokról,  a gépgyártás fejlődéséről, a gazdasági reformokról és a vállalati innovációkról. Kijelentette, hogy csak az innováció képes segíteni azt, hogy a gépgyártó szektor egyre erősebb legyen.

Csi meglátogatta a kutatás-fejlesztés teszt központját és a markoló  összeszerelő üzemet. Meghallgatta a LiuGong legújabb híreit és találkozott a dolgozókkal is.

A LiuGong 1966-os indulásától, a Z435 gumikerekes rakodótól a vadonatúj 856E MAX elektromos gumikerekes rakodóig a LiuGong mindig új fejezetet nyitott a kutatásban és a fejlesztésben. Az elmúlt  években a vállalat mindig elkötelezett volt a technológiai innováció mellett és a teljes körű megoldások valamint a teljes globalizáció stratégiáját követte.

A LiuGong 13 kategóriában 32 termékcsaládot gyárt. Ezek közül a gumikerekes rakodók világméretű értékesítése hozza a legtöbb bevételt. A cégnek 13 leányvállalata, 20 gyártóhelye és 5 globális kutatás-fejlesztési bázisa van. 170 országban értékesíti termékeit, a Kínán kívüli értékesítési bevételek folyamatosan nőttek az elmúlt 6 évben, ma a vállalat összbevételének 30%-át teszik ki.

LiuGong Dressta Machinery, Maép

 

 

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A korábban jól ismert Doosan márkanevet januárban Develonra változtatta az új tulajdonos. Megnéztük, milyen munkagépek kerültek az új brand alatt a piacra. A képen a novemberben bejelentett új átrakó látható.

Az elmúlt fél évben az abroncsgyártók nem fukarkodtak új típusok és méretváltozatok bejelentésével, ezekből válogattunk. A képen a Michelin Crossgrip abroncsa látható.

Számos hazai fejlesztés könnyítheti meg az építőiparban vagy az építőanyag gyártásban dolgozó szakemberek dolgát. Az elmúlt néhány hónap ígéretes hazai fejlesztéseiről olvashatnak. A képen hőszigetelő üveghab látható.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©