Kína elnöke a LiuGong-nál

2021. április 29.

A Kínai Népköztársaság elnöke Hszi Csin-ping látogatást tett a dél-kínai Kuanghszi-Csuang Autonóm Területen,   Liuzhou városában, és ennek keretében felkereste a LiuGong állami tulajdonú multinacionális építőgép gyártó vállalatot.

Csi a látogatás keretében tájékoztatást kapott a jellegzetes ipari sajátosságokról,  a gépgyártás fejlődéséről, a gazdasági reformokról és a vállalati innovációkról. Kijelentette, hogy csak az innováció képes segíteni azt, hogy a gépgyártó szektor egyre erősebb legyen.

Csi meglátogatta a kutatás-fejlesztés teszt központját és a markoló  összeszerelő üzemet. Meghallgatta a LiuGong legújabb híreit és találkozott a dolgozókkal is.

A LiuGong 1966-os indulásától, a Z435 gumikerekes rakodótól a vadonatúj 856E MAX elektromos gumikerekes rakodóig a LiuGong mindig új fejezetet nyitott a kutatásban és a fejlesztésben. Az elmúlt  években a vállalat mindig elkötelezett volt a technológiai innováció mellett és a teljes körű megoldások valamint a teljes globalizáció stratégiáját követte.

A LiuGong 13 kategóriában 32 termékcsaládot gyárt. Ezek közül a gumikerekes rakodók világméretű értékesítése hozza a legtöbb bevételt. A cégnek 13 leányvállalata, 20 gyártóhelye és 5 globális kutatás-fejlesztési bázisa van. 170 országban értékesíti termékeit, a Kínán kívüli értékesítési bevételek folyamatosan nőttek az elmúlt 6 évben, ma a vállalat összbevételének 30%-át teszik ki.

LiuGong Dressta Machinery, Maép

 

 

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

November végén nyit a bauma CHINA

Javában folynak az előkészületek a november 24. és 27. sorra kerülő bauma CHINA 2020 előtt. Több mint 2800 kiállítót várnak Ázsia legjelentősebb építő- és...

A Sany üzlete Rigában

A Sany kikötői darut adott át, amely illeszkedik az új kínai kereskedelmi stratégiába.

A LiuGong új szerzeménye

A LiuGong felvásárolja a Hertz Chinát. A tranzakció már csak a kínai hatóságok jóváhagyására vár.

Új szegmensekben erősít a LiuGong

A LiuGong leigazolta Graziano Cassinelli-t globális bérgép és használt gép értékesítő üzletágának  vezetésére.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©