Új szegmensekben erősít a LiuGong

2020. január 15.

A LiuGong leigazolta Graziano Cassinelli-t globális bérgép és használt gép értékesítő üzletágának  vezetésére. Az új vezető széleskörű tapasztalatokat szerzett kereskedelmi és beszállítói kapcsolatok terén többek között a Caterpillarnál, CNH Industrial-nál, a CGT-nél.  

Kevin Thieneman, a LiuGong alelnöke szerint a gépkölcsönzés az építőgépipar legnagyobb szegmense Európában és Észak-Amerikában, és az előrejelzések szerint hasonló helyzet lesz Kínában is. Ezen felül a használt géppark hatékony menedzsmentje fontos eleme annak, hogy biztosítsuk vevőink elégedettséget. Költségeik adott esetben alacsonyabbak lehetnek annál, mintha egy adott feladatra megvásárolnák a gépeket.

Cassinelli feladata az, hogy a LiuGong-ot piacvezetővé tegye a bérgépek és használt gép értékesítés piacán. Cassinelli szerint a LiuGong olyan típusú gépeket és felszereléseket gyárt, ami a gépbérleti piac számára szükségesek és megfelelő kereslet is mutatkozik irántuk. A lehetőség adott arra, hogy a LiuGong valóra váltsa terveit.

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©