Itt a LiuGong F széria

Az intelligens környezetvédelem úttörőjeként érkeznek a LiuGong F-sorozat új generációs kotrói.

2019. szeptember 10.

Szeptember 4-7. között 15. alkalommal rendezték  meg Pekingben a kínai piac egyik legnagyobb  építőgép-, építőanyag ipari és bányászati szakkiállítását. Ezen mutatkoztak be a fejlett technológiát, intelligens megoldásokat és környezetbarát működést ötvöző hatodik generációs kotrók amelyek kiemelkedően fontosak a LiuGong számára a jövőbeni piaci igényekhez való igazodás szempontjából.

Az F-sorozatú kotrók fő célpontja Észak-Amerika, Nyugat-Európa és Kína, de a tervezéskor a LiuGong figyelembe vette a fejlődő piacokat is, emellett pedig különféle termékportfóliókkal igyekeznek lefedni az egymástól eltérő piacok igényeit.

Az F-széria a korábbi kotrógenerációknál nagyobb számú modellből áll, melyek több méretosztályt képviselnek, ráadásul a kínai piacot hagyományos, míg a Nyugat-európai és Észak-amerikai piacot kis fordulósugarú gépekkel szolgálják ki. Nem elhanyagolható, hogy káros anyag-kibocsátás szempontjából a gépek egytől egyig megfelelnek a kínai és európai előírásoknak. Sőt mi több, az egyes méretosztályokba (nagy, közepes, kicsi) tartozó kotrókat különböző piaci szegmensek számára kínálják. A típuscsaládhoz 15 termék-alplatform tartozik több mint 40 méretkategóriában 1,5 tonnától egészen 90 tonnáig, amely a globális kereslet több mint 90 százalékát lefedi. A 6 tonna alatti minikotrókat három méretosztályba sorolta a gyártó.

Az alapmodelleken túl az F-sorozatú kotrókból különféle alváltozatok is léteznek, és az egyes felhasználási területeket – például földmunkák, bontás, erdészet, anyagmozgatás, recycling – mindig a megfelelő szerelékek szolgálják, ami a legjobb ár-érték arányt garantálja az ügyfelek számára.

Az F sorozat gépeiről többet olvashatnak a Magyar Építő Fórum szeptemberben második felében megjelenő új, őszi számában. 

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A bauma-t a világ legnagyobb építőgépszakvásárát 2022. októberében rendezték Münchenben. Ezt mindössze néhány hónappal, idén március közepén követi az Észak-amerikai kontinens legnagyobb kiállítása és vására, a Conexpo-Con/AGG.  A gépgyártók természetesen átgondolják, mit hol mutassanak be a várható piaci kereslet függvényében.

Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazói szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2023-tól. A három legnagyobb forgalmazó és két legnagyobb kölcsönző cég vezetője válaszol.

Ezermilliárdos nagyságrendben állított le vagy halasztott el állami beruházásokat a Lázár János által vezetett építési tárca a 2022-es választások óta. Elmaradásuk érzékeny veszteséget jelent a következő években a hazai építőipar számára. Összeállításunkban az elmúlt időszakban az előkészítésük során félbehagyott állami beruházásokból válogattunk.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©