A Case nagy üzlete Angolában

2020. június 10.

Egyik legnagyobb megrendelését könyvelhette el a CASE Construction Equipment az idei évben, miután Angola Közlekedési Minisztériuma 125 gép megvásárlása mellett döntött. A COVID-19 világjárvány ellenére az utóbbi időszakot az építőipari tevékenységek bővülése jellemezte, ami annak tudható be, hogy a kedvező fertőzési mutatókkal rendelkező országok kormányai igyekeznek továbblépni, és újraindítani egyes építőipari munkákat. Ennek hatását a CNH Industrial N.V. építőgép-üzletága is érzékelte, ugyanis a nagyvállalat a közelmúltban több megrendelést is teljesített Ausztráliában, Kínában, Oroszországban és Délkelet-Ázsiában.

A kotró-rakodókból, lánctalpas kotrókból, dózerekből és gréderekből álló jelentős angolai megrendelés képében legutóbb Afrikából érkeztek bíztató jelek. Az üzlet azután jöhetett létre, hogy a Redondo y García SA vállalat, amely a CASE elsőszámú partnere az országban, megnyert egy fontos állami tendert. A megrendeléshez kapcsolódó értékesítés utáni szolgáltatásokat a helyi CASE-forgalmazó Ivecar SA segítségével biztosítják. Dacára a koronavírus miatt lelassult logisztikai folyamatoknak, a cég sikeresen teljesítette a megrendelést.

A világjárvány okozta válsághelyzet ellenére a CNH Industrial részéről zavartalan volt a globális viszonteladói hálózat kiszolgálása és támogatása, emellett az értékesítés utáni szolgáltatások is folyamatosak maradtak. Sőt, a cégcsoport 67 létesítményének többségében június 3-ig újraindult a termelés is. Annak érdekében, hogy a CNH Industrial gyárainak és logisztikai központjainak mindegyikében szavatolható legyen a munkavállalók biztonságának és egészségének védelme, érvénybe lépett egy speciális COVID-19 eljárásrend, amely 48 különböző intézkedést foglal magába az érintett országokban érvényes szabályokkal összhangban.

 

CNH Industrial N.V. - Case Construction Equipment sajtóközleménye

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©