Beújít a Volvo Észak-Amerikában

Az eddig elsősorban Kínában jelenlévő SDLG márkát a Volvo nemsokára bevezeti Észak-Amerikában is. Kétfajta rakodógépet is bemutatnak.

2013. július 25.

Döntött a Volvo, az SDLG-t, a jelenleg elsősorban Kínában jelenlévő márkáját a következő hónapokban bevezeti az észak-amerikai piacra is. Rögtön kettő kétkerekes rakodóval is előrukkol, a 1,8 köbméteres kanállal rendelkező LG938L és 3,1 köbméteres kanállal dolgozó LG959 munkagép is kapható lesz hamarosan Észak-Amerikában. A két modellt látványos külsőségek között fogják bemutatni a kiválasztott viszonteladók előtt.

A döntés része a Volvo új termékpolitikájának, mellyel az SDLG márka piacát jelentősen bővíteni szeretnék. Így Észak-Amerika mellett várhatóan a latin-amerikai, az orosz, az óceániai, az afrikai és közel-keleti piacokon is be akarják vezetni a márkát, és a további növekedésre számítanak Ázsiában is. Az SDLG (Shandong Lingong Construction Machinery) 2007 óta a Volvo leányvállalata. Kínában és Brazíliában gyárt többek közt kerekes rakodókat, kotrógépeket talaj és aszfalt gépeket.

A cég célja, hogy az SDLG-re jellmező versenyképes árakon tudjon rakodógépeket kínálni a világ legfontosabb építőipari piacain.

america 04

Az USA térképe - Nemsokára felkerülhet rá az SDLG (illusztráció)

Forrás: Khl.com

(A kép forrása a Morguefile.com)

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Idén 13. alkalommal szálltak versenybe építőipari gyártók, kivitelezők és kutatóintézetek a bauma Innovációs Díjért. Hogyan alakul az iparág jelene és jövője?  Erről olvashatnak.

Előtérben a háttéripar. Milyen folyamatok zajlottak le az utóbbi években és hogyan áll a magyar építőanyag-piac 2022 telén? Válaszol Szarka László, a MÉASZ elnöke.

Magyarországi lakáspiac 2022. Mekkorát fordult fél év alatt a világ?  A Nemzeti Bank elemzői mutatják be az idei folyamatokat.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©