A Sany üzlete Rigában

A Sany kikötői darut adott át, amely illeszkedik az új kínai kereskedelmi stratégiába.

2020. szeptember 08.

Augusztus végén került sor a Sany által gyártott, konténer szállító hajók kirakodását végző Ship-to-Shore daru átadására a litván Balti Konténer Terminál (BCT) számára Rigában. Az ünnepélyes átadó ceremónián a kikötő vezető tisztségviselői mellett  kínai oldalról részt vett  Liang Jianquan, Kína Litvániába akkreditált nagykövete és Shen Xiaokai, a nagykövetség kereskedelmi tanácsosa, valamint Deng Haijun, a Sany Europe GmbH igazgatója, ami jól jelzi a kínai fél által az eseménynek tulajdonított fontosságot.

A ceremónia résztvevői kiemelték a rigai kikötő jelentőségét és a Sany szerepét, amely összhangban áll az  „Egy övezet egy út” kínai kereskedelem fejlesztési stratégiával. Az előző, 2014-ben létrejött üzlet után ez a második kikötői daru, amelyet a Sany szállított a Baltic Container Terminal számára.

Sany Europe GmbH sajtóközleménye alapján

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A korábban jól ismert Doosan márkanevet januárban Develonra változtatta az új tulajdonos. Megnéztük, milyen munkagépek kerültek az új brand alatt a piacra. A képen a novemberben bejelentett új átrakó látható.

Az elmúlt fél évben az abroncsgyártók nem fukarkodtak új típusok és méretváltozatok bejelentésével, ezekből válogattunk. A képen a Michelin Crossgrip abroncsa látható.

Számos hazai fejlesztés könnyítheti meg az építőiparban vagy az építőanyag gyártásban dolgozó szakemberek dolgát. Az elmúlt néhány hónap ígéretes hazai fejlesztéseiről olvashatnak. A képen hőszigetelő üveghab látható.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©