Véget ért a bauma

Elégedettek a szervezők és kiállítók mind az üzletmenettel, mind a szakmai programokkal.

2022. november 01.

A  Messe München területe hét teljes napra az építőgép ipar központjává vált, a bauma újra elfoglalta korábbi helyét. Összesen mintegy 3200 kiállító 60 országból (2019: 3684 kiállító 63 országból) és több mint 495 000 látogató több mint 200 országból (2019: 627 603 látogató több mint 200 országból) érkezett Münchenbe a világ legnagyobb építőgép, építőanyag-gyártó gép, bányászati gép, építőipari jármű és berendezés legnagyobb nemzetközi vásárára, amely október 24. és 30. között került megrendezésre.

A 10 legnagyobb kiállító ország sorrendben a következő volt: Németország, Olaszország, Törökország, Nagy-Britannia és Észak-Írország, Hollandia, Franciaország, az Egyesült Államok, Ausztria, Spanyolország és Kína. A nemzetközi (értsd nem német) kiállítók aránya közel 65 százalék volt. A nemzetközi látogatók aránya 50 százalék körül mozgott.

A bauma azonban nemcsak üzleti platformként mutatta meg erejét; a vásár az iparág legfőbb trendjeinek meghatározásában is beváltotta a várakozásokat.  Franz-Josef Paus, a Paus Maschinenfabrik GmbH ügyvezető igazgatója és a bauma tanácsadó testületének elnöke összefoglalóan így fogalmazott: „Nagyon elégedettek vagyunk a bauma megvalósulásával. A vásár rendkívül népszerű volt mind a vásárlók ​​mind a vendégek körében. A digitalizáció és az automatizálás témái uralták a vásárt, és ezek a tendenciák visszafordíthatatlanok.”

forrás: Messe München, fotó: Messe München, Frommel fotodesign

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Iparágunk szívdobbanása. Ezzel a szlogennel hívják a szervezők a szakembereket a baumára, az építőipari és építőanyag-gyártó gépek, bányászati gépek, építőipari járművek és berendezések legnagyobb nemzetközi vásárára.

A második negyedévben ugyan csökkent az építési fázisba lépő projektek értéke, de továbbra sem beszélhetünk alacsony számokról. Viszont változatlan árakon a volumen ennél alacsonyabb lenne.

Nagy magyar sikerek a FIABCI Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatán. Négy kategóriában arany, egy kategóriában ezüst a magyar indulók mérlege az ingatlanszakma Oscar-jának nevezett versenyen.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©