Új tartozékokkal rukkolt elő a Hyundai

2014. augusztus 01.

Bemutatta a HDB-sorozat kotrógépeinek első tartozékait a Hyundai. Az egyelőre csak a tengerentúlon kapható hidraulikos kalapácsok a HDB10-es géptől a HDB800-ig használhatóak.

A 14 különböző modellt tartalmazó sorozathoz használható kiegészítők a Hyundai első lépését jelentik a tartozékok piacán. Az 1,6-7,9 hüvelykes átmérőjű vésők minden Hyundai kotróhoz csatlakoztathatóak. Négyfajta véső is szerepel a kínálatban a tompától a kúposig.

Egy Hyundai törőgép munka közben (illusztráció)

Az új kiegészítők több olyan kényelmi és gazdaságossági funkcióval kerülnek piacra, amelyek megkönnyítik a használók munkáját. Itt van például az Energy Regeneration szelep, amelyek sztenderdek a HDB600-as és HDB800-as modelleknél. A rendszer a felfelé áramló visszaható energiát termeli vissza, így akár 15 százalékos energiamegtakarítást is jelent a használó számára, amely a gazdaságosság mellett a környezetvédelmi szempontoknak is megfelel. 

Új tömítések is kerültek a most piacra dobott tartozékokba, mindezt azért, hogy a rázkódás minimalizálásával növeljék a munkagépek élettartamát. Érdekesség, hogy a HDB140-es és a HDB800-as gépekhez választható egy ún. Auto Grease konzolrendszer, amely automatikus kenést tesz lehetővé ezeknél a típusoknál.

HDB-sorozattal nem találkozhattunk, de emlékeztetőül itt a Hyundai tavalyi attrakciója a 2013-as Baumáról, ahol az európai piacot próbálták lenyűgözni. Itt mutatkozott be a 25Z-9A minikotró.

Forrás: Equipmentworld.com

Fotó: Equipmentworld.com, Videó: Hyundai Heavy Industries Europe

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©