Liebherr RoadShow 2018

2018. február 14.

Az „Átélni a jövőt“ mottó jegyében a Liebherr Ausztriában és Magyarországon összesen 5 helyszínen 19 építőipari gépével mutatkozik be. A kiállított darabok különböző tevékenységek során kerülnek bemutatásra, mint pl. földmozgatás, kert és tájépítészeti munkálatok, ipari fa- és fémhulladék átrakodása, valamint hulladékgazdálkodás és kitermelés.

A rendezvénysorozat idén is lehetőséget biztosít arra, hogy a gépeket gyakorlatban is meg lehessen nézni, ki lehessen próbálni. A Liebherr- homlokrakodókat, a mobil- és lánctalpas munkagépeket, lánctalpas kotrógépeket, teleszkópos rakodókat, betonkeverő autókat, betonpumpákat, toronydarukat, döngölő- és fúró eszközöket és mobildarukat a most következő Liebherr-RoadShow alkalmával ismét lehet tesztelni. A programot termékekből és felszerelésekből álló bemutatók, szimulátorok valamint nyereményjátékok színesítik. Ezenkívül a Liebherr információt nyújt olyan szolgáltatásairól is, mint a daru-összeszerelés, keverőgép ellenőrzés, Full-Service kínálat földmozgató gépekre, valamint alkatrész-logisztika és alkatrész felújító program a Liebherr alkatrészekre, kiegészítőkre.

A RoadShow 2018 látogatói az építőipari gépek alkatrészeivel, kiegészítőivel kapcsolatban is tájékozódhatnak. Ide tartoznak a Liebherr-dieselmotorok, Liebherr-részecskeszűrők, Liebherr-olajak és kenőanyagok, GPS- és lézervezérlés vagy a LiDAT is, a Liebherr építőipari gépek részére tervezett adatközvetítő és helymeghatározó rendszere. Ezenkívül bemutatásra kerülnek a Liebherr kölcsönző partnereinek széleskörű szolgáltatásai és a gyártó vonzó használtgép-kínálata is. A látogatók bepillantást nyerhetnek a Liebherr-nél folyó gyakornok-, és szakmunkásképzésbe is, de számos érdekes szakmai előadás is színesíti a programot.

A négy osztrák RoadShow-helyszínt ismét úgy próbálták kiválasztani, hogy a látogatóknak minél kevesebbet kelljen utazni. Egy további állomás pedig majd Budapest közelében, Dunavarsányban lesz, 2018. május 11-12-én a Méhes Kft kavicsbányájának területén.

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Új Kobelco kotró az európai piacon

A Kobelco Construction Machinery Europe nemrég jelentette be legnagyobb kis fordulósugarú kotrójának érkezését.

Új Liebherr bányadömper

A Liebherr új merevvázas szállítójárművel bővíti termékkínálatát. Itt a T 274-es új 305 tonnás bányadömper.

Terjeszkedik Kínában a Terex

Forgalmazó hálózatának kiépítése után gyártóüzem épül a világ legdinamikusabban fejlődő építőipari piacán. 

Új Bobcat teleszkópos rakodók

Új rakodógép család érkezett a Bobcat-től a "Next is Now" program részeként.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©