Egyre vonzóbb Ázsia

Létrejött a Wacker Neuson és a John Deere stratégiai együttműködése a mini és kompakt kotrók piacán.

2018. szeptember 18.

Az együttműködés az 1,7 és 7,5 tonna közötti  mini és kompakt kotrók területén valósul meg.Ezeket a Wacker Neuson fejlesztette, kifejezetten az ázsiai piacok számára.A Wacker Neuson a mini kotrókat elsősorban a januárban átadott kínai gyárában készíti. A gépek a “Deere” brand alatt lesznek forgalmazva, a John Deere jelenlegi és fejlődő dealer hálózatán keresztül. A megállapodás célja, hogy megerősítse mindkét vállalat piaci pozícióját a mini és kompakt kotrók területén.

A Wacker Neuson számára nem ismeretlen a Dél-Kelet ázsiai térség, jó néhány évtizede jelen van egyéb termékeivel. A cég 2013-ban szállított először a linzi gyárában készült mini kotrókat a kínai piacra. A kínai Pinghu-ban év elején átadott gyár jelentős lépés volt a kínai piaci terjeszkedés szempontjából, és aláhúzza a kínai piacon történő expanzió stratégiai jelentőségét. Délkelet-Ázsia 2017-ben  3%-os részarányt képviselt a Wacker Csoport bevételeiben, de a 2022-ig tartó stratégia szerint kulcsfontosságú piaccá válik az időszak végére.  

Forrás: Wacker Neuson sajtóközlemény

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Idén 13. alkalommal szálltak versenybe építőipari gyártók, kivitelezők és kutatóintézetek a bauma Innovációs Díjért. Hogyan alakul az iparág jelene és jövője?  Erről olvashatnak.

Előtérben a háttéripar. Milyen folyamatok zajlottak le az utóbbi években és hogyan áll a magyar építőanyag-piac 2022 telén? Válaszol Szarka László, a MÉASZ elnöke.

Magyarországi lakáspiac 2022. Mekkorát fordult fél év alatt a világ?  A Nemzeti Bank elemzői mutatják be az idei folyamatokat.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©