A JCB nagy dobása a brit piacon

Több mint 800 gépet szállít a JCB az egyik legnagyobb brit építőgép-kölcsönzőnek, az A-Plantnak. Van ok a JCB-nél a jókedvre.

2013. május 21.

Huszonhét millió font (31,8 millió euró) értékben nyerte el az A-Plant, az egyik legnagyobb brit építőipari kölcsönzőcég megrendelését a JCB, a szintén szigetországi építőgépgyártó. Az A-Plant egy hatalmas flotta mikro, mini és midi kotrógépet és 240 darab Loadall típusú teleszkópos rakodót rendelt be a JCB-től.

Alan Blake (a képen), a JCB vezérigazgatója nem is titkolta örömét az üzlet kapcsán: "Egy brit partnertől idén ez a legnagyobb volumenű üzlet a JCB számára, egészen el vagyunk ragadtatva, hogy az A-Plant ilyen jelentős számú gépet rendelt tőlünk." - áll a gyártó közleményében.

A két cég kapcsolata egyébként már 25 évre nyúlik vissza, a most megrendelt több mint 800 géppel együtt már 7500 különböző építőipari gépet szállított már le az A-Plantnek a brit gyártó.

A JCB-nek amúgy sem lehet panasza az idei évre, nemrég mi is hírt adtunk róla, hogy idén ünnepelte a cég fennállása során legyártott egymilliomodik gépet.

jcb 02

JCB-s jókedv - Alan Blake, a JCB vezérigazgatója fényképezkedik az egyik géppel

(A kép forrása a jcb.com.)

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Idén 13. alkalommal szálltak versenybe építőipari gyártók, kivitelezők és kutatóintézetek a bauma Innovációs Díjért. Hogyan alakul az iparág jelene és jövője?  Erről olvashatnak.

Előtérben a háttéripar. Milyen folyamatok zajlottak le az utóbbi években és hogyan áll a magyar építőanyag-piac 2022 telén? Válaszol Szarka László, a MÉASZ elnöke.

Magyarországi lakáspiac 2022. Mekkorát fordult fél év alatt a világ?  A Nemzeti Bank elemzői mutatják be az idei folyamatokat.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©