Az év építőipari személyisége

2020. február 29.

A Market Építő Zrt. és a Portfolio gazdasági portál közös kezdeményezéseként életre hívott díjat a február 27-én tartott Építőipar 2020 Konferencián adta át Scheer Sándor, a Market vezérigazgatója.

A nyílt pályázat jelöltjei között szerepeltek gyártói, beszállítói, alvállalkozói, építőipari dizájn oldalon aktívan, értékteremtő módon tevékenykedők, akik kimagasló munkájukkal példaképek, inspirálóan hatnak környezetünknek. A zsűriben helyet foglalt Koji László, az ÉVOSZ elnöke, Kreinbacher József, a Metál Hungária Holding Zrt. alapítója- a díj tavalyi győztese-, dr. habil. Stocker György, a BME egyetemi docense, tanszékvezetője és Scheer Sándor Market-vezér, akik az építőipar szakmai oldalát képviselték, valamint a Portfoliótól csatlakozott hozzájuk Bán Zoltán vezérigazgató és Ditróy Gergely, a portál ingatlandivízió-vezetője.

A győztest hosszas mérlegelés után választották ki: Balás Ákos, a Magyar Építő Zrt. projektvezető-helyettese érdemelte ki a megtisztelő címet. Az elismerést a Puskás Arénán végzett munkájáért kapta meg. A nemzeti stadion különböző szintjein végzett teljeskörű szakipari, épületgépészeti, épületvillamos munkák projektvezetéséért felelt, mindezt a legnagyobb szakmaisággal, kiváló minőségben végezte el.  A Market Építő Zrt. gratulál a győztesnek!

Sajtóközlemény Hello Republic, 02.27.

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©