Kő- és Kavicsbányász Napok

Ismét megrendezésre kerül a Kő- és Kavicsbányász Napok Velencén, 2017. március 2-3-án. A konferencián számos aktuális témával várják az érdeklődőket.

2017. február 22.

A konferencia tervezett témái: A MINATURA 2020 projekt félidős eredményei az MDOPI kapcsán;  Az aggregátum potenciál-felmérés legújabb eredményei; A hatóságok szerepe és az építőipari kivitelezés;  Bányászati hulladéklerakók újból; A bányafelügyelet szerepe, jogi aspektusok; A bányászat és a kormányhivatal - jogszabályváltozások;  Szilikátipari nyersanyagok az építőipar szolgálatában.

 

 

Szakmai szervező a Szilikátipari Tudományos Egyesület Kő- és Kavics Szakosztálya. Szakmai társszervezők, védnökök: Magyar Bányászati Földtani Hivatal, Magyar Bányászati Szövetség, Magyar Földtani és Geofizikai Intézet.

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©