A SaMoTer sem halaszt tovább

2021. január 11.

A SaMoTer, a Veronában minden harmadik évben megrendezésre kerülő nemzetközi építőgépipari kiállítás és vásár megtartására legközelebb 2023 márciusában kerül sor. Az eredetileg 2020 márciusi rendezvényt először 2021 március 3-7 közötti időpontra halasztották, de most az a döntés született, hogy nem kerül sor további időpont módosításokra, és a SaMoTer legközelebb 2023 márciusában nyitja majd ki kapuit a szakma képviselői és a látogatók előtt.

A döntést alapos helyzetelemzés és széleskörű egyeztetés előzte meg, és elkerülhetetlen volt - nyilatkozta Giovanni Mantovani, a Veronafiere vezérigazgatója. A gyártók és a szakmai szerveztek képviselőivel közösen állapítottuk meg az új időpontot, amely megfelel a gyártók érdekeinek és illeszkedik a hasonló profilú európai események menetrendjébe.

Mindazonáltal tisztában vagyunk vele, hogy mennyire fontos a gyártóknak, hogy élőben tudják bemutatni fejlesztéseiket, újdonságaikat az olasz piacnak. Ezért úgy döntöttünk, hogy ún. felvezető eseményt szervezünk 2021. őszére, amit szeptember 30. és október 2. között fogunk megtartani. Ez egy demo esemény lesz, építőgépek “élőben” fognak dolgozni egy kőfejtésen. Az esemény egy időben lesz a Marmomac-al, az iparág legfontosabb világméretű eseményével, ami a  kőfejtési, kőfeldolgozási iparág teljes ellátási - és értékláncát mutatja be. Ez az időzítés a  két szektor közötti szinergiákat is segít majd megmutatni - tette hozzá Giovanni Mantovani.

SaMoTer sajtóközlemény.

 

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©