Építőipari családi témapark nyílt az Egyesült Államokban

2014. június 20.

Egy hónapja nyílt meg az Egyesült Állomok ország első építőipari témaparkja a New Jersey állambeli West Berlin településen.

Egy építőgépet látni egy honlapon, és élőben nem ugyanaz - ez is lehet a mottója a Diggerland USA témaparknak, amely 14 hektáron nyitotta meg kapuit június közepén az Egyesült Államokban.
 
A park különlegessége, hogy a gépeket működés közben is kipróbálhatják az érdeklődök. A Diggerlandnek máris nagy sikere van. "A gyerekeket és a felnőtteket is megbabonázták a gépek" - nyilatkozta Ilja Girlya, a Diggerland tulajdonosa és vezérigazgatója a Total Landscape Care szaklapnak.
 
A park 23 látványossága mind igazi különlegesség. Ilyenek Spin-Dizzy, egy JCB JS220 kotrógép, amely felemeli és meg forgatja az utasait, vagy a Sky Shuttle, egy módosított JCB teleszkópos rakodó, amely akár 50 méter magasságba is fel tudja emelni utasait, ahonnan élvezhetik a park panorámáját.

Életkép a témaparkból

Diggerland-történet
 
Nem a New Jersey-ben található Diggerland az első a világon. A cég még 2000-ben, az Egyesült Királyságban nyitotta meg első parkját Kentben. A társaságnak régóta terve volt az amerikai terjeszkedése, Girlya szerint az új park létrehozásánál a legnagyobb kihívást a hivatalos engedélyek beszerzése jelentette.

Videó:

Forrás: Totallandscapecare.com, Diggerlandusa.com

Fotó: Diggerlandusa.com

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©