A Metso új törője meghódította a piacot

2020. október 27.

Nemrég fontos mérföldkőhöz érkezett a Metso Outotec új, Nordtrack névre keresztelt törő- és osztályozócsaládja, miután értékesítették a századik eszközt. A Nordtrack gépek értékesítése 2020 első negyedévében vette kezdetét.

„Egészen remek eredmény ez egy új termékcsaládtól, különösen ha azt is figyelembe vesszük, mekkora hatást gyakorolt a koronavírus-járvány világszerte az építőiparra.....  Hisszük, hogy a zúzottkő-újrahasznosításra szolgáló gépek iránti kereslet továbbra is töretlen marad” – mondta Vesa Tuloisela, a cég Nordtrack eszközökért felelős igazgatója.

Bár az értékesítés a világ minden részén folyik, a legnagyobb kereslet Észak-Amerikában és Európában mutatkozott a gépek iránt. Az ügyfelek leggyakrabban beton- és bontási hulladékkal foglalkozó telepekre és kőbányákba rendeltek a Nordtrack törőkből, míg az osztályozók túlnyomó részét zúzottkő-osztályozási és egyéb ipari feladatokhoz (például mulcs osztályozására vagy humusz rostálására) vásárolták meg. A törő- és osztályozógépek mellé kiegészítő eszközként szinte mindig kerülnek mobil szállítószalagok is.

Metso Outotec közleménye alapján

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©