A Metso új törője meghódította a piacot

Gazdára talált a Nordtrack törő- és osztályozócsalád századik példánya.

2020. október 27.

Nemrég fontos mérföldkőhöz érkezett a Metso Outotec új, Nordtrack névre keresztelt törő- és osztályozócsaládja, miután értékesítették a századik eszközt. A Nordtrack gépek értékesítése 2020 első negyedévében vette kezdetét.

„Egészen remek eredmény ez egy új termékcsaládtól, különösen ha azt is figyelembe vesszük, mekkora hatást gyakorolt a koronavírus-járvány világszerte az építőiparra.....  Hisszük, hogy a zúzottkő-újrahasznosításra szolgáló gépek iránti kereslet továbbra is töretlen marad” – mondta Vesa Tuloisela, a cég Nordtrack eszközökért felelős igazgatója.

Bár az értékesítés a világ minden részén folyik, a legnagyobb kereslet Észak-Amerikában és Európában mutatkozott a gépek iránt. Az ügyfelek leggyakrabban beton- és bontási hulladékkal foglalkozó telepekre és kőbányákba rendeltek a Nordtrack törőkből, míg az osztályozók túlnyomó részét zúzottkő-osztályozási és egyéb ipari feladatokhoz (például mulcs osztályozására vagy humusz rostálására) vásárolták meg. A törő- és osztályozógépek mellé kiegészítő eszközként szinte mindig kerülnek mobil szállítószalagok is.

Metso Outotec közleménye alapján

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A csehországi Dobříšban található Doosan Bobcat-központban rendezték meg a Bobcat Demo Days-t. A cég a legújabb termékeit és technológiáit mutatta be.   

 

Az ukrajnai háború és következményei hatására többé-kevésbé ugyanazok a tendenciák érvényesülnek a szomszédos országok építési piacán. Egy biztos: mindenkinek fájni fog.

Átadták a Néprajzi Múzeumot, amely a Liget Budapest projekt keretében épített újabb nagyszabású épület. Díjeső a terveknek, de hogyan készült el az épület? Interjú a projektvezetőkkel.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©