Közös vállalatot alapított a DVM és a Greenfield Development

Az ipari ingatlanfejlesztésekre szakosodott DVM-Greenfield idei szerződésállománya már több, mint 8 milliárd forint.

2024. március 04.

Az összefogás célja, hogy ötvözzék a DVM group évtizedes építőipari és a Greenfield Development átfogó ipari generálkivitelezői tapasztalatát. Az új társaság a Limelog gyártó és logisztikai céggel szorosan együttműködve integrált szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek - ismertették, megjegyezve, hogy a DVM-Greenfield már tavaly nyári indulásakor több mint 70 000 négyzetméter generálkivitelezési és projektmenedzsmenti megbízással növelte porfólióját.  

A portfólió részét képezi a 8200 négyzetméteres West Gate H épület megvalósítása a Biggeorge Property részére és a 15 000 négyzetméteres ZF debreceni futóműgyártó üzem és raktár kivitelezése a Panattoni Hungary számára. Továbbá a társaság projektmenedzsmenttel támogatja a Jiecang Linear Motion 22 800 négyzetméteres kaposvári gyártóegységének, illetve az Evoring Precision Manufacturing 26 000 négyzetméteres jászfényszarui gyártóegységének megvalósítását.

Rámutattak, hogy a DVM-Greenfield az ipari ingatlanszektorban teljeskörű szolgáltatást kínál a fenntartható raktár- és gyártócsarnokok kulcsrakész generálkivitelezésétől, a projektmenedzsmenten át a szakmai tanácsadásig. A Limelog gyártókapacitásának köszönhetően pedig a megszokottnál gyorsabban képesek átadni az igényre szabott létesítményeket. Ez azért fontos, mert a DVM-Greenfield a komplex építőipari megoldásokat nyújtó DVM group és az ipari generálkivitelező a Greenfield Development mellett szorosan együttműködik a Limelog gyártó és logisztikai céggel is.

Egyúttal jelezték, mindez nem jelent összeolvadást, a DVM group, a Greenfield Development és a Limelog továbbra is folytatja eddigi tevékenységét is. 

Közölték, a DVM group, egy csaknem 30 éve működő, stabil pénzügyi háttérrel rendelkező cégcsoport, amely komplex építőipari szolgáltatásokat nyújt. A 2022-ben elindult Greenfield Development az ipari ingatlanszektorban biztosít generálkivitelezői és tanácsadási szolgáltatásokat. A vállalat egyik alapítója Móró Gábor, aki egyben tulajdonosa is a Limelognak, amely saját szállító járműparkkal és előregyártott betonelem gyárral is rendelkezik.

 A nyilvánosan elérhető cégadatok szerint a DVM Group nettó árbevétele 2022-ben 31,58 milliárd forintot, egy évvel korábban pedig 24,23 milliárd forintot tett ki. A cég 2022-ben 1,47 milliárd forint nyereséggel zárt, 2021-ben 1,41 milliárd forint adózott eredménnyel zárt.

MTI,  a fotón (bj) Szélesi Dániel,Huszlicska Dávid,Moró Gábor,Massányi Tibor

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©