A Caterpillar is kivonul Oroszországból

A világ vezető építőgép gyártója más amerikai vállalatok példáját követi.

2022. március 10.

A cég az alábbi közleményt adta ki.

" Nagyon szomorúak vagyunk az Ukrajnában folyó tragikus események miatt, és reméljük a válság békés megoldását. A Caterpillar Alapítványon keresztül több mint 1 millió dollárt adományozunk az ukrajnai humanitárius válsággal kapcsolatos rövid- és hosszú távú feladatok támogatására.

Betartjuk az összes vonatkozó törvényt és a kiteljesedő szankciókat, miközben továbbra is figyelmet fordítunk alkalmazottainkra, kereskedőinkre és ügyfeleinkre.

Az oroszországi működés egyre nagyobb kihívást jelent, beleértve az ellátási láncok megszakadását és a szankciók hatását, ezért felfüggesztjük a működést oroszországi gyártóüzemeinkben.

Tisztában vagyunk azzal, hogy jelenleg milyen nagy bizonytalanságban élnek megbecsült alkalmazottaink, és folytatni fogjuk azoknak a lehetőségeknek a felkutatását, amivel támogatni tudjuk őket."

Caterpillar Corporate Trade Press Relations, 2022.03.9.

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Idén 13. alkalommal szálltak versenybe építőipari gyártók, kivitelezők és kutatóintézetek a bauma Innovációs Díjért. Hogyan alakul az iparág jelene és jövője?  Erről olvashatnak.

Előtérben a háttéripar. Milyen folyamatok zajlottak le az utóbbi években és hogyan áll a magyar építőanyag-piac 2022 telén? Válaszol Szarka László, a MÉASZ elnöke.

Magyarországi lakáspiac 2022. Mekkorát fordult fél év alatt a világ?  A Nemzeti Bank elemzői mutatják be az idei folyamatokat.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©