Új lakóparkot épít Bayer Construct

Megkezdte a 298 lakásos Balance Garden lakópark építési munkálatait a Bayer Property  Budapesten, a Népliget szomszédságában.  

2022. március 28.

A beruházás értékét nem hozták nyilvánosságra. A lakásokat előreláthatólag 2023 harmadik negyedévében adják át.

A hétemeletes társasház minden lakása erkéllyel, terasszal,  a földszinti lakások pedig közvetlen kertkapcsolattal rendelkeznek majd. A lakásokhoz egyéni parkolóhelyet biztosítanak a 42 férőhelyes felszíni és a 257 férőhelyes mélygarázsban.

A Balance Garden irodaház látványterve

A Bayer Construct száz százalékban magyar tulajdonú vállalatcsoport, amely komplex építőipari, ingatlanfejlesztési és ingatlanszakmai szolgáltatásokat nyújt. A vállalatcsoport lefedi a teljes építőipari-ingatanfejlesztési vertikumot az építőanyag gyártástól, az ingatlanfejlesztésen és generálkivitelezésen keresztül az ingatlanértékesítéséig és üzemeltetésig. A csoport tagvállalatai közé tartozik többek között a Bayer Construct Zrt., a Bayer General Zrt., a Bayer Property Zrt.

A Bayer Property nevéhez köthető Zugló városközpontjának megújítása. Fejlesztései közé tartozik még Budapesten a 128 lakásos Zöldmező Lakópark a XVI. kerületben, valamint a 168 lakásos VABA Apartments a XI. kerületben.

A nyilvánosan elérhető cégadatok szerint a Bayer Property Zrt. nettó árbevétele 2020-ban 200,125 millió forint volt és 17,95 millió forint nyereséggel zárt.

MTI, látványtervek: Bayer Construct
 

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A korábban jól ismert Doosan márkanevet januárban Develonra változtatta az új tulajdonos. Megnéztük, milyen munkagépek kerültek az új brand alatt a piacra. A képen a novemberben bejelentett új átrakó látható.

Az elmúlt fél évben az abroncsgyártók nem fukarkodtak új típusok és méretváltozatok bejelentésével, ezekből válogattunk. A képen a Michelin Crossgrip abroncsa látható.

Számos hazai fejlesztés könnyítheti meg az építőiparban vagy az építőanyag gyártásban dolgozó szakemberek dolgát. Az elmúlt néhány hónap ígéretes hazai fejlesztéseiről olvashatnak. A képen hőszigetelő üveghab látható.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©