Új lakóparkot épít Bayer Construct

Megkezdte a 298 lakásos Balance Garden lakópark építési munkálatait a Bayer Property  Budapesten, a Népliget szomszédságában.  

2022. március 28.

A beruházás értékét nem hozták nyilvánosságra. A lakásokat előreláthatólag 2023 harmadik negyedévében adják át.

A hétemeletes társasház minden lakása erkéllyel, terasszal,  a földszinti lakások pedig közvetlen kertkapcsolattal rendelkeznek majd. A lakásokhoz egyéni parkolóhelyet biztosítanak a 42 férőhelyes felszíni és a 257 férőhelyes mélygarázsban.

A Balance Garden irodaház látványterve

A Bayer Construct száz százalékban magyar tulajdonú vállalatcsoport, amely komplex építőipari, ingatlanfejlesztési és ingatlanszakmai szolgáltatásokat nyújt. A vállalatcsoport lefedi a teljes építőipari-ingatanfejlesztési vertikumot az építőanyag gyártástól, az ingatlanfejlesztésen és generálkivitelezésen keresztül az ingatlanértékesítéséig és üzemeltetésig. A csoport tagvállalatai közé tartozik többek között a Bayer Construct Zrt., a Bayer General Zrt., a Bayer Property Zrt.

A Bayer Property nevéhez köthető Zugló városközpontjának megújítása. Fejlesztései közé tartozik még Budapesten a 128 lakásos Zöldmező Lakópark a XVI. kerületben, valamint a 168 lakásos VABA Apartments a XI. kerületben.

A nyilvánosan elérhető cégadatok szerint a Bayer Property Zrt. nettó árbevétele 2020-ban 200,125 millió forint volt és 17,95 millió forint nyereséggel zárt.

MTI, látványtervek: Bayer Construct
 

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Idén 13. alkalommal szálltak versenybe építőipari gyártók, kivitelezők és kutatóintézetek a bauma Innovációs Díjért. Hogyan alakul az iparág jelene és jövője?  Erről olvashatnak.

Előtérben a háttéripar. Milyen folyamatok zajlottak le az utóbbi években és hogyan áll a magyar építőanyag-piac 2022 telén? Válaszol Szarka László, a MÉASZ elnöke.

Magyarországi lakáspiac 2022. Mekkorát fordult fél év alatt a világ?  A Nemzeti Bank elemzői mutatják be az idei folyamatokat.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©