Megyeri híd: csúcsra juttat a Magyar Közút

Tiktok követői közül három szerencsés embert visz fel a Magyar Közút a Megyeri-híd tetejére.  

2023. augusztus 31.

"Csúcsra juttat a Magyar Közút" - igéri a társaság közleményében a Megyeri híd születésnapja alkalmából. 

Sokan csak álmodoznak arról, hogy feljussanak a híd tetejére, de három ember álma most valósággá válhat. A társaság célja, hogy népszerű TikTok oldalukon elérjék a bűvös 100 ezres követőszámot. Amint sikerül, a követők között máris indul a sorsolás, a három legszerencsésebb pedig a következő pillanatban már a híd tetején készítheti legújabb TikTok videóját. Amúgy is jól jár bárki, aki beköveti az egyik legnépszerűbb hazai céges oldalt, mert szellemes és vicces ötletekből kifogyhatatlan a közutas csapat. A Magyar Közút TikTok oldalán a felhívás ide kattintva érhető el: https://www.tiktok.com/@magyarkozut/video/7256472084560268570.

A Magyar Közút mára az egyik legnagyobb és legkedveltebb nagyvállalati TikTok oldallal büszkélkedhet, a kreatív és humoros tartalmaiknak köszönhetően az elmúlt időszakban már közel 73 ezren követték be a közútkezelő csatornáját, videóikat pedig több mint 1,4 millió lájkkal jutalmazták a felhasználók. A következő célkitűzés a 100 ezer követő elérése, hiszen nem titok, hogy a már közel 200 posztolt videó közül a legtöbb humoros formában, de edukatív céllal készül, így szeretnék, ha a fiatalabb generációban is minél több embert meg tudnának szólítani. Unalmas tartalommal náluk biztosan nem találkoznak a követők, akik így esélyesek lesznek arra, hogy az idén szeptember 30-án 15 éves Megyeri-híd legmagasabb, 100 méteres csúcsába is eljussanak.

Magyar Közút sajtóközlemény

 

 

 

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©