Márkaképviseletet vált a Hitachi

Új magyarországi partnert keresnek.

2023. június 07.

Hitachi Construction Machinery (Europe) N.V. (HCME) igazgatótanácsa döntést hozott az MPH Építőgép Kft.-vel fennálló kizárólagos forgalmazói megállapodás megszüntetéséről. 

A HPM 2014-ben vált a HCME által jóváhagyott forgalmazóvá Magyarországon, így eddig rajta keresztül volt elérhető a Hitachi építőgépek teljes termékpalettája. Azonban az üzleti környezetet érintő közelmúltbéli változásokra tekintettel nemrég tárgyalások kezdődtek a HCME és az MPH között a kizárólagos forgalmazói megállapodás jövőjét illetően. Így született meg a döntés az együttműködés megszüntetéséről.

A HCME jelenleg új forgalmazót keres Magyarországon a márka ismertségének fokozása, a Hitachi Construction Machinery piaci részesedésének növelése, illetve az ügyfélelégedettség javítása érdekében.

A HCME elsődleges célja a szolgáltatások zavartalanságának biztosítása azon ügyfelek részére, akik az MPH-n keresztül vásároltak Hitachi termékeket Magyarországon. Ennek érdekében a HCME ideiglenes jelleggel a Stavebne Stroje Slovakia vállalatot jelölte ki a magyarországi vásárlók szervizszolgáltatójaként és alkatrészellátójaként az új kizárólagos forgalmazó kiválasztásáig.

Hitachi Construction Machinery (Europe) N.V. sajtóközlemény

 

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©