Digitális térben a Construma

A Hungexpo a rendezvényekkel kapcsolatos bizonytalanság és a felkészülési idő rövidsége miatt úgy döntött, hogy az idei Construma-t virtuális térben rendezi meg.  

2021. május 04.

A Hungexpo – meghallgatva a kiállítók véleményét - az üzleti rendezvények tartásával kapcsolatos bizonytalanság és a felkészülési idő rövidsége miatt úgy döntött, hogy az idei Construma, OtthonDesign és Hungarotherm valamint az Ipar Napjai kiállításokat fizikailag nem, kizárólag a virtuális térben rendezi meg.  

Ganczer Gábor, a cég vezérigazgatója elmondta, hogy „bár nagyon vártuk a személyes találkozást kiállítóinkkal és látogatóinkkal, a jelenlegi helyzetben kénytelenek voltunk a digitális megvalósítás mellett dönteni. A cég folyamatosan figyelemmel kíséri az átoltottság mértékéhez kötött újranyitási ütemtervvel összefüggő szabályozást és kormányzati nyilatkozatokat, ugyanakkor a színvonalas kiállítás megszervezéshez és a szakmai programok összeállításához hiányzik a kiszámítható környezet. A rendezvényszervezéshez tervezhetőségre van szükség, hiszen egy komplex rendezvényprogram összeállítása, meghirdetése nem kivitelezhető enélkül.” 

 A virtuális Construma otthonteremtési kiállításcsokrot június 2-6. között, a virtuális Ipar Napjait június 15-18. között, míg a 15. MACH-TECH szakkiállítást jövő májusban már fizikailag rendezi meg a Hungexpo Zrt. 

 Az üzletkötés nem állhat le, csak a személyes találkozóhely helyett a digitális platformra helyeződik át. A virtuális kiállítás egy könnyen használható, innovatív felület, amely online kapcsolatot biztosít a kiállítók és a látogatók számára. A platform az idei AGROmashEXPO alkalmával már jól vizsgázott és a júniusi kiállításokon is ingyenesen várja a látogatókat. 

 A Hungexpo hisz abban, hogy a járvány lecsengésével, az eddig megszokott, szükséges biztonsági intézkedések betartásával a kiállítások nemcsak újra indulnak, hanem továbbra is a magyar gazdaság fellendülésének motorjai lesznek.  

Hungexpo sajtóközlemény

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A korábban jól ismert Doosan márkanevet januárban Develonra változtatta az új tulajdonos. Megnéztük, milyen munkagépek kerültek az új brand alatt a piacra. A képen a novemberben bejelentett új átrakó látható.

Az elmúlt fél évben az abroncsgyártók nem fukarkodtak új típusok és méretváltozatok bejelentésével, ezekből válogattunk. A képen a Michelin Crossgrip abroncsa látható.

Számos hazai fejlesztés könnyítheti meg az építőiparban vagy az építőanyag gyártásban dolgozó szakemberek dolgát. Az elmúlt néhány hónap ígéretes hazai fejlesztéseiről olvashatnak. A képen hőszigetelő üveghab látható.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©