Hungexpo menetrend

Számos 2021-re tervezett kiállítás időpontja változott.

2020. november 16.

A Hungexpo Zrt. ezúton tájékoztatja kiállítóit és látogatóit, hogy a COVID-19 vírus okozta járványhelyzettel kapcsolatos intézkedések miatt a jövő év elejére tervezett   kiállítások időpontja módosul.

Magyarország legnagyobb agrárgépipari szakmai rendezvényét, az AGROmashEXPO-t 2021. március 3-6. között tartják meg. A Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb találkozóját, a Fehova kiállítást, és a vele egy időben tartott Budapest Boat Show-t 2021. március 18-21. közötti időpontra tervezik. Az ország legjelentősebb turisztikai seregszemléjét, az Utazás kiállítást 2021. május 6-9. között rendezik.

A későbbi kiállítások időpontjában nincs változás, így az építési és otthonteremtési kiállításcsokrot, a Construmát április 14-18. között, a MACH TECH Ipar Napjai szakkiállítást május 10-13 között tekinthetik meg az érdeklődők.

Hungexpo sajtóközlemény, fotó Glázer Attila

 

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©