Virtuális Ipar Napjai

Magyarország legnagyobb üzleti ipari találkozója az idén az online térben valósul meg június 15-18. között.

2021. június 10.

Magyarország legnagyobb üzleti ipari találkozója az idén rendhagyó módon a fizikai rendezvény helyett az online térben valósul meg június 15-18. között.
 
Kivételesen az ipari cégek mellett megjelenik az építőipar is, az idei év különlegessége, hogy egy önálló virtuális pavilonban Nemzetközi Építőipari Fórum is zajlik az IPAR NAPJAI szakkiállítás keretein belül. Így a virtuális rendezvény az ipari szakemberek, mérnökök mellett az építőipari vállalkozások, kivitelezők számára is kínál új lehetőségeket.
 
A fórum külföldi résztvevői, közel 20 cég az ipari jellegű nagyberuházások, építkezések kivitelezői, közreműködői számára jelenthetnek új lehetőséget.
Tevékenységük elsősorban a hídépítés, útépítés, építőgépek, aszfaltozás, betonfelületek kialakítása, földmunkák, építőipari hulladék kezelés, bontásból származó beton zúzása, építési adalékanyag gyártása témakörökhöz kapcsolódnak.
 
A résztvevőkről, tevékenységéről bővebben a kiállítás honlapján tájékozódhatnak. 
A rendezvény látogatása ingyenes, de előregisztráció szükséges a kiállítás weboldalán.

Hungexpo sajtóközlemény

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A csehországi Dobříšban található Doosan Bobcat-központban rendezték meg a Bobcat Demo Days-t. A cég a legújabb termékeit és technológiáit mutatta be.   

 

Az ukrajnai háború és következményei hatására többé-kevésbé ugyanazok a tendenciák érvényesülnek a szomszédos országok építési piacán. Egy biztos: mindenkinek fájni fog.

Átadták a Néprajzi Múzeumot, amely a Liget Budapest projekt keretében épített újabb nagyszabású épület. Díjeső a terveknek, de hogyan készült el az épület? Interjú a projektvezetőkkel.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©