Yanmar elektromos minikotró

2022. január 04.

A Yanmar Compact Equipment (Yanmar CE) méltán híres a gépeibe épített üzemanyag-takarékos, fenntartható motorokról. Most viszont a cég elérkezettnek látta az időt, hogy motorokkal és minikotrókkal kapcsolatban szerzett tapasztalatát az elektromos eszközök terén kamatoztassa. Igy született meg az SV17e prototípus. Az újdonság fontos stratégiai lépést jelent a Yanmar CE átformálása felé vezető úton.

A 1,5 és 2 tonna közti minikotrók szegmensében piacra lépő SV17e elsősorban az európai vásárlókat célozza meg. Hatékony elektromos hajtásláncával és gyorstölthető 48 voltos akkumulátoraival a csendes, zéró emissziós apróság a legszigorúbb kibocsátási előírásoknak is megfelel. Azonban a Yanmar CE kivételes ügyfélélményt középpontba állító hitvallásával összhangban az SV17e több mint egyszerű elektromos munkagép. A tervezésért és mérnöki megoldásokért felelős csapat olyan eszköz megalkotását tűzte ki célul, amely páratlanul magas szintű kényelmet, ergonómiát, teljesítményt, pontosságot és irányíthatóságot képes nyújtani.

Mint a Yanmar EMEA régióért felelős termékmenedzsment-igazgatója, Cedric Durand elmondta: „Legújabb prototípusunk hatalmas jelentőséggel bír, mivel igazolja, hogy hagyományos motorjaink közismert minőségét és megbízhatóságát az elektromos megoldások területére is képesek vagyunk átemelni." 

Mielőtt a jövő évi Bauma szakkiállításon megkezdődne a modell értékesítése, az SV17e példányainak át kell esniük a Yanmar tesztprogramjain is.

Forrás és fotó: Yanmar Holdings Co.

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2021 ©