Nagyszabású termékbemutató a Bobcat-nél

A 2024-es Bobcat Demo Days több mint 90 gépet és innovációt mutatott be a gyártó teljes  portfóliójából.

2024. június 10.

Több mint 700 vásárló, kereskedő, beszállító és újságíró érkezett az EMEA régióból (Európa, Közel-Kelet és Afrika) a Doosan Bobcat kampuszára a csehországi Dobříš-ba, a május 21. és június 5. között megtartott Bobcat Demo Days 2024. rendezvényre. A meghívottak szakma szerinti csoportokban követték egymást és kaptak átfogó képet a Bobcat termék és szolgáltatás kínálatából. A résztvevők között a Magyar Építő Fórum is ott volt.

A Bobcat Demo Days 2024 lehetőséget kínált a résztvevőknek, hogy testközelből megismerkedjenek a gyártó olyan innovációival, mint például a TL25.60e elektromos teleszkópos rakodó, a RogueX2 rakodó prototípus, az Operator Presence technológia, a gyalogos észlelő kamera és a következő generációs Digital Access szoftver.

Az EMEA-régióban először 2011-ben megrendezett Bobcat Demo Days egyben lehetővé teszi a meghívott vendégek számára, hogy betekintést nyerjenek a gyártó legújabb fejlesztéseibe, amelyeket a cég nem üzleti titokként kezel, hanem nyílt szakmai fórumokon mutat be, lehetővé teszi a gépek kezelésének kipróbálását, valamint gyári bejárások is történtek. Az idei szakmai bemutatón több mint 90 gépet, eszközt, szoftvert lehetett megtekinteni, köztük a Bobcat vadonatúj anyagmozgató egységeit, csúszókormányzású rakodógépeit, kompakt lánctalpas rakodógépeit, kompakt kerekes rakodógépeit, minikotrókat, teleszkópos rakodógépeket, talajkarbantartó berendezéseket, könnyű tömörítő eszközöket, tartozékokat.

A Bobcat Demo Days-ről részletes beszámoló lesz olvasható a Magyar Építő Fórum magazin júniusban megjelenő 2024. nyári számában.

MAÉP

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©