Búcsú a Doosan márkanévtől

A Hyudai új márkanév alatt forgalmazza építőgépeit. Az új brand neve: DEVELON.

2023. február 02.

A Hyundai Doosan Infracore (HDI) leváltja a DOOSAN márkát építőipari gépein és berendezésein, és bevezeti új, „DEVELON” márkát. A HDI azóta tervezte az új márka bevezetését, hogy 2021 augusztusában a HD Hyundai leányvállalata lett.

A HDI reményei szerint a változás megerősíti új globális márkaidentitását. A DEVELON a „Develop” és a „Tovább” szavak kombinációja. Az új márkanév azt a törekvést fejezi ki, hogy a HDI az innováción keresztül a jövő felé haladjon és azon szándékot is, hogy innovatív termékekkel és megoldásokkal visszavonhatatlanul megváltoztassa a világot. Szlogenje így hangzik:  “Move onwards to the future with innovation”.

A tervek szerint az új márka bevezetésével előrelépést történik afelé, hogy a Develon az építőgépipar élvonalbeli, vezető szereplőjévé váljon.

A változás hivatalosa január 18-án lett bejelentve. A HDI azt tervezi, hogy részletesebb márkatörténetet és jövőképet mutat be azzal, hogy február végéig  „Új márkabemutatót” tesz közzé a közösségi médián keresztül. A 2023. márciusi Las Vegas-ban megrendezésre kerülő CONEXPO-CON/AGG 2023-as kiállításon már az új, DEVELON márkanévvel mutatja be a munkagépeket, berendezéseket.

Forrás: Hyundai Doosan Infracore

 

 

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Idén 13. alkalommal szálltak versenybe építőipari gyártók, kivitelezők és kutatóintézetek a bauma Innovációs Díjért. Hogyan alakul az iparág jelene és jövője?  Erről olvashatnak.

Előtérben a háttéripar. Milyen folyamatok zajlottak le az utóbbi években és hogyan áll a magyar építőanyag-piac 2022 telén? Válaszol Szarka László, a MÉASZ elnöke.

Magyarországi lakáspiac 2022. Mekkorát fordult fél év alatt a világ?  A Nemzeti Bank elemzői mutatják be az idei folyamatokat.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©