Búcsú a Doosan márkanévtől

A Hyudai új márkanév alatt forgalmazza építőgépeit. Az új brand neve: DEVELON.

2023. február 02.

A Hyundai Doosan Infracore (HDI) leváltja a DOOSAN márkát építőipari gépein és berendezésein, és bevezeti új, „DEVELON” márkát. A HDI azóta tervezte az új márka bevezetését, hogy 2021 augusztusában a HD Hyundai leányvállalata lett.

A HDI reményei szerint a változás megerősíti új globális márkaidentitását. A DEVELON a „Develop” és a „Tovább” szavak kombinációja. Az új márkanév azt a törekvést fejezi ki, hogy a HDI az innováción keresztül a jövő felé haladjon és azon szándékot is, hogy innovatív termékekkel és megoldásokkal visszavonhatatlanul megváltoztassa a világot. Szlogenje így hangzik:  “Move onwards to the future with innovation”.

A tervek szerint az új márka bevezetésével előrelépést történik afelé, hogy a Develon az építőgépipar élvonalbeli, vezető szereplőjévé váljon.

A változás hivatalosa január 18-án lett bejelentve. A HDI azt tervezi, hogy részletesebb márkatörténetet és jövőképet mutat be azzal, hogy február végéig  „Új márkabemutatót” tesz közzé a közösségi médián keresztül. A 2023. márciusi Las Vegas-ban megrendezésre kerülő CONEXPO-CON/AGG 2023-as kiállításon már az új, DEVELON márkanévvel mutatja be a munkagépeket, berendezéseket.

Forrás: Hyundai Doosan Infracore

 

 

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©