Bobcat megaüzlet

Rekord értékesítés: 130 teleszkópos rakodó a francia gazdáknak.

2021. augusztus 11.

Franciaországban a Bobcat és a Camacuma megállapodást kötött 130 db Bobcat TL38.70HF teleszkópos rakodó szállításáról. Ez a valaha volt legnagyobb rakodó értékesítési üzlet a Doosan Bobcat számára az EMEA (Europe, Middle-East, Africa) régióban.

A Cuma francia mezőgazdasági termelők által létrehozott szövetkezet, amelynek az a célja, hogy mezőgazdasági gépeket és munkaerőt biztosítson tagjai részére. Franciaországban 11.740 Cuma létezik 202 000 taggal.

A Camacuma a helyi Cuma szövetkezetek által létrehozott és felügyelt közös gépbeszerzési központ, amelyet abból a célból hoztak létre, hogy gépeket és berendezéseket vásároljon, és hosszú távú bérleti szerződések keretében a tagok rendelkezésére bocsássa azokat, csökkentve így a francia gazdák gépköltségeit.

A megállapodás keretében az első 10 TL38.70HF teleszkópos rakodó 2021. februártól áll a tagok rendelkezésére. A további 120 gép 2021. június végéig került leszállításra különböző nagyságrendű tételekben.

Doosan Bobcat EMEA

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A korábban jól ismert Doosan márkanevet januárban Develonra változtatta az új tulajdonos. Megnéztük, milyen munkagépek kerültek az új brand alatt a piacra. A képen a novemberben bejelentett új átrakó látható.

Az elmúlt fél évben az abroncsgyártók nem fukarkodtak új típusok és méretváltozatok bejelentésével, ezekből válogattunk. A képen a Michelin Crossgrip abroncsa látható.

Számos hazai fejlesztés könnyítheti meg az építőiparban vagy az építőanyag gyártásban dolgozó szakemberek dolgát. Az elmúlt néhány hónap ígéretes hazai fejlesztéseiről olvashatnak. A képen hőszigetelő üveghab látható.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©