Bobcat megaüzlet

Rekord értékesítés: 130 teleszkópos rakodó a francia gazdáknak.

2021. augusztus 11.

Franciaországban a Bobcat és a Camacuma megállapodást kötött 130 db Bobcat TL38.70HF teleszkópos rakodó szállításáról. Ez a valaha volt legnagyobb rakodó értékesítési üzlet a Doosan Bobcat számára az EMEA (Europe, Middle-East, Africa) régióban.

A Cuma francia mezőgazdasági termelők által létrehozott szövetkezet, amelynek az a célja, hogy mezőgazdasági gépeket és munkaerőt biztosítson tagjai részére. Franciaországban 11.740 Cuma létezik 202 000 taggal.

A Camacuma a helyi Cuma szövetkezetek által létrehozott és felügyelt közös gépbeszerzési központ, amelyet abból a célból hoztak létre, hogy gépeket és berendezéseket vásároljon, és hosszú távú bérleti szerződések keretében a tagok rendelkezésére bocsássa azokat, csökkentve így a francia gazdák gépköltségeit.

A megállapodás keretében az első 10 TL38.70HF teleszkópos rakodó 2021. februártól áll a tagok rendelkezésére. A további 120 gép 2021. június végéig került leszállításra különböző nagyságrendű tételekben.

Doosan Bobcat EMEA

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A csehországi Dobříšban található Doosan Bobcat-központban rendezték meg a Bobcat Demo Days-t. A cég a legújabb termékeit és technológiáit mutatta be.   

 

Az ukrajnai háború és következményei hatására többé-kevésbé ugyanazok a tendenciák érvényesülnek a szomszédos országok építési piacán. Egy biztos: mindenkinek fájni fog.

Átadták a Néprajzi Múzeumot, amely a Liget Budapest projekt keretében épített újabb nagyszabású épület. Díjeső a terveknek, de hogyan készült el az épület? Interjú a projektvezetőkkel.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©