A Bobcat rekordüzlete Csehországban

Tovább erősítette jelenlétét Csehországban a Doosan-Bobcat.

2020. szeptember 04.

A csehországi DEK Rental gépkölcsönző 76 darab új, 1-8,5 tonnás kategóriába tartozó Bobcat minikotrót rendelt. Konkrétan az E10z, E19, E35z, E50 és E85 modellekről van szó. A gyártó közép-európai értékesítésért felelős vezetője szerint a  tavaly eladott 68 darab minikotró és rakodó után ez a valaha volt legnagyobb volumen, amit a Bobcat értékesített a cseh piacon.

A DEK gépkölcsönző a Bobcat hagyományos partnere. Az együttműködés 2017-ben indult egy 10 minikotróra feladott rendeléssel. A következő két évben 51 mini kotró 30 csúszókormányzású rakodó érkezett. A jelenleg 167 gépből álló Bobcat flotta gépei országszerte 74 telephelyen érhetők el.

 

A Doosan Bobcat termékeinek jelentős hányadát a csehországi Dobrisban állítja elő. Itt található a cég új európai, közel-keleti és afrikai központja (Doosan Bobcat EMEA), valamint a vállalat egyik legnagyobb innovációs és oktató részlege is.

 Doosan Bobcat EMEA sajtóközlemény

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A csehországi Dobříšban található Doosan Bobcat-központban rendezték meg a Bobcat Demo Days-t. A cég a legújabb termékeit és technológiáit mutatta be.   

 

Az ukrajnai háború és következményei hatására többé-kevésbé ugyanazok a tendenciák érvényesülnek a szomszédos országok építési piacán. Egy biztos: mindenkinek fájni fog.

Átadták a Néprajzi Múzeumot, amely a Liget Budapest projekt keretében épített újabb nagyszabású épület. Díjeső a terveknek, de hogyan készült el az épület? Interjú a projektvezetőkkel.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©