Sandvik törő Kínában

Új modellel jelentkezik a Skandvik, sokat számít majd a referencia  az óriási kínai piacon.

2020. augusztus 25.

A Sandvik mobil törőkre és osztályozókra szakosodott részlege nemrég értékesítette a számos új megoldást felvonultató QI442 HS típus első példányát Kínában, amely a kuangtungi központú Long Ying Construction Engineering vállalathoz került. A szóban forgó vízszintes tengelyű röpítő törővel komoly kapacitás mellett is igen pontos termékméret érhető el. Emellett a Sandvik korszerű moduláris osztályozórendszerével bárhol és bármikor képes akár háromféle frakciót előállítani.

Üzleti sikerei révén a megrendelő Long Ying Construction Engineering viszonylag rövid idő alatt tett szert jelentős ismertségre Kína Kuangtung tartományában. A cég elsősorban a helyi építőipar igényeit igyekszik kiszolgálni, ennek megfelelően sokféle területen van jelen – ide tartoznak a bontási munkák, az építőgép-bérlet, az alagútfúrás, a mélyépítés, a területrendezési és környezetvédelmi munkák, de szerteágazó tevékenységei részét képezi a zúzottkő-értékesítés is.

Jelenleg a vállalat mintegy 30 embert foglalkoztat teljes munkaidőben, az általa üzemeltetett flottában pedig megtalálható 15 kotró, 5 homlokrakodó, forgódobos fix osztályozók, és 3 mobil törő-osztályozó géplánc.

Sandvik International 

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A bauma-t a világ legnagyobb építőgépszakvásárát 2022. októberében rendezték Münchenben. Ezt mindössze néhány hónappal, idén március közepén követi az Észak-amerikai kontinens legnagyobb kiállítása és vására, a Conexpo-Con/AGG.  A gépgyártók természetesen átgondolják, mit hol mutassanak be a várható piaci kereslet függvényében.

Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazói szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2023-tól. A három legnagyobb forgalmazó és két legnagyobb kölcsönző cég vezetője válaszol.

Ezermilliárdos nagyságrendben állított le vagy halasztott el állami beruházásokat a Lázár János által vezetett építési tárca a 2022-es választások óta. Elmaradásuk érzékeny veszteséget jelent a következő években a hazai építőipar számára. Összeállításunkban az elmúlt időszakban az előkészítésük során félbehagyott állami beruházásokból válogattunk.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©