Sandvik törő Kínában

Új modellel jelentkezik a Skandvik, sokat számít majd a referencia  az óriási kínai piacon.

2020. augusztus 25.

A Sandvik mobil törőkre és osztályozókra szakosodott részlege nemrég értékesítette a számos új megoldást felvonultató QI442 HS típus első példányát Kínában, amely a kuangtungi központú Long Ying Construction Engineering vállalathoz került. A szóban forgó vízszintes tengelyű röpítő törővel komoly kapacitás mellett is igen pontos termékméret érhető el. Emellett a Sandvik korszerű moduláris osztályozórendszerével bárhol és bármikor képes akár háromféle frakciót előállítani.

Üzleti sikerei révén a megrendelő Long Ying Construction Engineering viszonylag rövid idő alatt tett szert jelentős ismertségre Kína Kuangtung tartományában. A cég elsősorban a helyi építőipar igényeit igyekszik kiszolgálni, ennek megfelelően sokféle területen van jelen – ide tartoznak a bontási munkák, az építőgép-bérlet, az alagútfúrás, a mélyépítés, a területrendezési és környezetvédelmi munkák, de szerteágazó tevékenységei részét képezi a zúzottkő-értékesítés is.

Jelenleg a vállalat mintegy 30 embert foglalkoztat teljes munkaidőben, az általa üzemeltetett flottában pedig megtalálható 15 kotró, 5 homlokrakodó, forgódobos fix osztályozók, és 3 mobil törő-osztályozó géplánc.

Sandvik International 

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A Doosan 2021. decemberben nem kevesebb mint 10 új gumikerekes és lánctalpas kotró modellt mutatott be, ezzel teljessé téve a cég DX-7 típuscsaládját, mely összesen 17 lánctalpas és gumikerekes, Stage V. motorral felszerelt kotrót ölel fel.  A modellek üzemi tömege 5 és 100 tonna közt alakul.

Az ÉVOSZ idén is elkészítette „Az építési ágazat 2022. évi súlyponti problémái, javaslatok ezek megoldásához”  című szakmai anyagát. Cikkünkben a 10 fejezetből álló dokumentum első két fejezetét idézzük.

Itthon 2021. júniusban közzétették a „Magyarország Nemzeti Hidrogénstratégiája” c. dokumentumot,  amelynek célja, hogy ösztönözze a hidrogéngazdaság kiépítését és biztosítsa Magyarország aktív szerepét az európai hidrogéntechnológia bevezetésében.  Hazai és nemzetközi körkép.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©