Sandvik törő Kínában

2020. augusztus 25.

A Sandvik mobil törőkre és osztályozókra szakosodott részlege nemrég értékesítette a számos új megoldást felvonultató QI442 HS típus első példányát Kínában, amely a kuangtungi központú Long Ying Construction Engineering vállalathoz került. A szóban forgó vízszintes tengelyű röpítő törővel komoly kapacitás mellett is igen pontos termékméret érhető el. Emellett a Sandvik korszerű moduláris osztályozórendszerével bárhol és bármikor képes akár háromféle frakciót előállítani.

Üzleti sikerei révén a megrendelő Long Ying Construction Engineering viszonylag rövid idő alatt tett szert jelentős ismertségre Kína Kuangtung tartományában. A cég elsősorban a helyi építőipar igényeit igyekszik kiszolgálni, ennek megfelelően sokféle területen van jelen – ide tartoznak a bontási munkák, az építőgép-bérlet, az alagútfúrás, a mélyépítés, a területrendezési és környezetvédelmi munkák, de szerteágazó tevékenységei részét képezi a zúzottkő-értékesítés is.

Jelenleg a vállalat mintegy 30 embert foglalkoztat teljes munkaidőben, az általa üzemeltetett flottában pedig megtalálható 15 kotró, 5 homlokrakodó, forgódobos fix osztályozók, és 3 mobil törő-osztályozó géplánc.

Sandvik International 

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©