Leépít a Caterpillar

A koronavírus járvány következtében ismét dolgozókat küld el a Caterpillar

2020. május 08.

Néhány nappal azután, hogy a társaság első negyedéves jelentése 21%-os árbevétel csökkenésről számolt be, a Caterpillar újabb elbocsátásokat jelentett be a koronavírus járvány okozta negatív hatások következményeként. 

A Caterpillar nem számszerűsíti az elbocsátások mértékét, de megerősítette a hírt, és költségcsökkentéssel magyarázta azt. Közölték, hogy az elbocsátások a világ minden pontján lévő Cat érdekeltségeket érintik, a termelés és a menedzsment is érintett. Csökken a teljes munkaidő kiegészítés, és csökken a rugalmas munkaidőben dolgozók száma is.

Caterpillar bejelentés

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Idén 13. alkalommal szálltak versenybe építőipari gyártók, kivitelezők és kutatóintézetek a bauma Innovációs Díjért. Hogyan alakul az iparág jelene és jövője?  Erről olvashatnak.

Előtérben a háttéripar. Milyen folyamatok zajlottak le az utóbbi években és hogyan áll a magyar építőanyag-piac 2022 telén? Válaszol Szarka László, a MÉASZ elnöke.

Magyarországi lakáspiac 2022. Mekkorát fordult fél év alatt a világ?  A Nemzeti Bank elemzői mutatják be az idei folyamatokat.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©