Leépít a Caterpillar

A koronavírus járvány következtében ismét dolgozókat küld el a Caterpillar

2020. május 08.

Néhány nappal azután, hogy a társaság első negyedéves jelentése 21%-os árbevétel csökkenésről számolt be, a Caterpillar újabb elbocsátásokat jelentett be a koronavírus járvány okozta negatív hatások következményeként. 

A Caterpillar nem számszerűsíti az elbocsátások mértékét, de megerősítette a hírt, és költségcsökkentéssel magyarázta azt. Közölték, hogy az elbocsátások a világ minden pontján lévő Cat érdekeltségeket érintik, a termelés és a menedzsment is érintett. Csökken a teljes munkaidő kiegészítés, és csökken a rugalmas munkaidőben dolgozók száma is.

Caterpillar bejelentés

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A korábban jól ismert Doosan márkanevet januárban Develonra változtatta az új tulajdonos. Megnéztük, milyen munkagépek kerültek az új brand alatt a piacra. A képen a novemberben bejelentett új átrakó látható.

Az elmúlt fél évben az abroncsgyártók nem fukarkodtak új típusok és méretváltozatok bejelentésével, ezekből válogattunk. A képen a Michelin Crossgrip abroncsa látható.

Számos hazai fejlesztés könnyítheti meg az építőiparban vagy az építőanyag gyártásban dolgozó szakemberek dolgát. Az elmúlt néhány hónap ígéretes hazai fejlesztéseiről olvashatnak. A képen hőszigetelő üveghab látható.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©