A Doosan üzlete Kínában

2020. április 22.

A Doosan Infracore egy nagy kínai infrastruktúra fejlesztő vállalattól kapott megrendelést  32 db 22 tonnás osztályba tartozó kotró szállítására. Csangcsun gyorsan fejlődő, autóipari és vasúti szerelvény gyártásáról ismert városában metró, gyorsvasút és hídépítéshez fogják használni a gépeket.

Yunseong Yeom, a Doosan kínai ügyvezetője elmondta, hogy a mostani megrendelők még legalább 10 hasonló gép megvásárlását tervezik. „Egyre több és több megrendelés teljesítésére vagyunk képesek, kitűnő minőségű termékekkel szolgáljuk ki vevőinket.”

A kínai feldolgozóipar, amely a koronavírus járvány hatására összezuhant ez év elején,  a gyors talpra állás jeleit mutatja. Idén februárban 14 000 kotrót értékesítettek, ami kevesebb, mint a fele volt az előző év hasonló időszakának. De gyorsan visszatért a korábbi volumenhez; márciusban már 40 000 kotró került értékesítésre. A Doosan Infracore-nál úgy számolnak, hogy az év első két hónapjának nagyarányú visszaesése után április-május körül helyreállhat a korábbi piaci helyzet.

Doosan Sajtóközlemény alapján

 

 

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©