Új Axiál szervízműhely Baján

Közvetlenül a felsőzsolcai beruházása után újabb épületet adott át az AXIÁL Kft.

2022. december 07.

A 2021 augusztusában átadott, kibővített Alkatrész Logisztikai Központ után újabb fejlesztési projekt valósult meg az AXIÁL Kft. Baján található központi telephelyén. Ezúttal a régió mobilszervizesei számára épült új műhely a munkakörnyezet komfortosabbá tétele, valamint az ügyfelek minőségi és gyors kiszolgálásának fenntartása érdekében. Ezzel a cég régi álma valósult meg - hangzott el a beruházás ünnepélyes átadóján Harsányi Zsolt, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetőjének beszédében.

2022 márciusában kezdődött az építkezés, mely július 12-én érte el legmagasabb pontját, majd december 5-én került sor az ünnepélyes átadóra. Az ünnepségen elhangzott, hogy az új műhely 830 négyzetméteren fogadja a gépeket és összesen 12 db ipari kapu fogja biztosítani azok ki- és beállását. A nehéz javítási munkákat híddaru segíti és akár 5 tonnát is felemel 6 méter magasságig. Az épület teljes területe 1060 négyzetméter a szociális résszel, kézianyagraktárral együtt.

A projekt során a teljesség igénye nélkül hozzávetőleg 2000 négyzetméter szendvicspanelt, 5000 négyzetméter térkőburkolatot, 5400 m villamos vezetéket használtak fel, valamint 3500 köbméter földet mozgattak meg, 600 köbméter betont építettek be és az előregyártott szerkezet össz súlya eléri az 500 tonnát.

Axiál sajtóközlemény

 

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©