Új Axiál szervízműhely Baján

Közvetlenül a felsőzsolcai beruházása után újabb épületet adott át az AXIÁL Kft.

2022. december 07.

A 2021 augusztusában átadott, kibővített Alkatrész Logisztikai Központ után újabb fejlesztési projekt valósult meg az AXIÁL Kft. Baján található központi telephelyén. Ezúttal a régió mobilszervizesei számára épült új műhely a munkakörnyezet komfortosabbá tétele, valamint az ügyfelek minőségi és gyors kiszolgálásának fenntartása érdekében. Ezzel a cég régi álma valósult meg - hangzott el a beruházás ünnepélyes átadóján Harsányi Zsolt, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetőjének beszédében.

2022 márciusában kezdődött az építkezés, mely július 12-én érte el legmagasabb pontját, majd december 5-én került sor az ünnepélyes átadóra. Az ünnepségen elhangzott, hogy az új műhely 830 négyzetméteren fogadja a gépeket és összesen 12 db ipari kapu fogja biztosítani azok ki- és beállását. A nehéz javítási munkákat híddaru segíti és akár 5 tonnát is felemel 6 méter magasságig. Az épület teljes területe 1060 négyzetméter a szociális résszel, kézianyagraktárral együtt.

A projekt során a teljesség igénye nélkül hozzávetőleg 2000 négyzetméter szendvicspanelt, 5000 négyzetméter térkőburkolatot, 5400 m villamos vezetéket használtak fel, valamint 3500 köbméter földet mozgattak meg, 600 köbméter betont építettek be és az előregyártott szerkezet össz súlya eléri az 500 tonnát.

Axiál sajtóközlemény

 

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Idén 13. alkalommal szálltak versenybe építőipari gyártók, kivitelezők és kutatóintézetek a bauma Innovációs Díjért. Hogyan alakul az iparág jelene és jövője?  Erről olvashatnak.

Előtérben a háttéripar. Milyen folyamatok zajlottak le az utóbbi években és hogyan áll a magyar építőanyag-piac 2022 telén? Válaszol Szarka László, a MÉASZ elnöke.

Magyarországi lakáspiac 2022. Mekkorát fordult fél év alatt a világ?  A Nemzeti Bank elemzői mutatják be az idei folyamatokat.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©