Leier gyáravató Hajdúszoboszlón

Szeptember közepén indul a 4,5 milliárdos beruházással épült gyár.

2022. szeptember 07.

A Leier Hungária Kft. 4,5 milliárd forintos beruházása lezárult, a Hajdúszoboszlón épült betoncserépgyárában szeptember közepén elindul a termelés. Az új üzemben sík és hullámos betoncserepeket különböző színekben, felületekben és a korábbinál nagyobb kapacitással gyártja a cég. A környezetbarát gyártás során kizárólag természetes alapanyagok kerülnek felhasználásra, így a betoncserepek teljes mértékben újra hasznosíthatók.

A Leier Hungária Kft. 37 éve családi vállalkozásként működik Magyarországon, jelenleg 9 építőanyaggyártó üzemmel és több, mint 1.200 fő munkavállalóval rendelkezik. A jelenlegi beruházás során további 23 új munkahely jött létre. A cég egyedülállóan széles termékskálájának köszönhetően egy szerkezetkész családi ház felépíthető kizárólag Leier építőanyagokból.

Leier Hungária Kft.

 

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©