Leier gyáravató Hajdúszoboszlón

Szeptember közepén indul a 4,5 milliárdos beruházással épült gyár.

2022. szeptember 07.

A Leier Hungária Kft. 4,5 milliárd forintos beruházása lezárult, a Hajdúszoboszlón épült betoncserépgyárában szeptember közepén elindul a termelés. Az új üzemben sík és hullámos betoncserepeket különböző színekben, felületekben és a korábbinál nagyobb kapacitással gyártja a cég. A környezetbarát gyártás során kizárólag természetes alapanyagok kerülnek felhasználásra, így a betoncserepek teljes mértékben újra hasznosíthatók.

A Leier Hungária Kft. 37 éve családi vállalkozásként működik Magyarországon, jelenleg 9 építőanyaggyártó üzemmel és több, mint 1.200 fő munkavállalóval rendelkezik. A jelenlegi beruházás során további 23 új munkahely jött létre. A cég egyedülállóan széles termékskálájának köszönhetően egy szerkezetkész családi ház felépíthető kizárólag Leier építőanyagokból.

Leier Hungária Kft.

 

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A csehországi Dobříšban található Doosan Bobcat-központban rendezték meg a Bobcat Demo Days-t. A cég a legújabb termékeit és technológiáit mutatta be.   

 

Az ukrajnai háború és következményei hatására többé-kevésbé ugyanazok a tendenciák érvényesülnek a szomszédos országok építési piacán. Egy biztos: mindenkinek fájni fog.

Átadták a Néprajzi Múzeumot, amely a Liget Budapest projekt keretében épített újabb nagyszabású épület. Díjeső a terveknek, de hogyan készült el az épület? Interjú a projektvezetőkkel.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©