Idén is lesz ÉBSZ Kiállítás

Már ötödik alkalommal rendezik meg az ÉBSZ Építőgép Kiállítást idén ősszel, szeptember 18 és 20 között. Az esemény a hazai építőgépes szakma legnagyobb sregszemléje.

2014. július 07.

Idén ötödik alkalommal rendezik meg az ÉBSZ Építőgép Kiállítást Délegyházán. A hazai építőgépes szakmai legnagyobb seregszemléje szeptember 18 és 20 között várja a látogatókat.
 
A szervezők a piac azon képviselőit várják, akik egy szokásos rendezvénytől eltérően valós értékesítési fórumot, potenciális vevőket, új kapcsolatokat, a gépek és berendezések életszerű körülmények közötti bemutatkozási lehetőségét várják el. Ezt ugyanis mind biztosítja a show.
 
A kiállítás Magyarország legnagyobb szabadterületi építőgép kiállításának számít a maga 10 hektáros rendezvényterületével. Több ezer négyzetméter fedett, hagyományos és külső kiállítási standok várják majd a látogatókat az építőgép kínálat meghatározó szereplői. 

Pillanatkép az előző kiállításról

A szervezők reményei szerint ezzel a legteljesebb építőgép ipari fórum lesznek Magyarországon, ahol életszerű körülmények között tesztelhető építőgépek, sőt az ország elsőszámú építő gépkezelői versenye is szerepelnek a programban. A rendezvény nem titkolt céja, hogy lesz teljes építőgép piaci kínálat egy helyen, egy időben jelenhessen meg. Számos cég jelentkezett már kiállítónak, néhány ezek közül: Ascendum Építőgépek Hungária , Axiál, Huntraco, Kuhn Rakodógép, TERRA Hungária, Profirent Gépkölcsönző, Wirtgen Budapest.
 
A rendezvény és a parkolás is ingyenes Délegyházán.  A kiállításról a Maéponline is részletesen beszámol majd.

Videó a két évvel ezelőtti kiállításról:

A rendezvény logója:

Forrás: ÉBSZ Titkárság

Fotó: ÉBSZ Titkárság

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Idén 13. alkalommal szálltak versenybe építőipari gyártók, kivitelezők és kutatóintézetek a bauma Innovációs Díjért. Hogyan alakul az iparág jelene és jövője?  Erről olvashatnak.

Előtérben a háttéripar. Milyen folyamatok zajlottak le az utóbbi években és hogyan áll a magyar építőanyag-piac 2022 telén? Válaszol Szarka László, a MÉASZ elnöke.

Magyarországi lakáspiac 2022. Mekkorát fordult fél év alatt a világ?  A Nemzeti Bank elemzői mutatják be az idei folyamatokat.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©