Energy Globe díjat nyert a Terrán

2019. október 02.

A fenntarthatóság és az energiahatékonyság jegyében megszervezett E.ON Energy Globe versenyen 6 különböző kategóriában keresték a leginnovatívabb és legfenntarthatóbb ötleteket, melyek közül a zsűri által kiválasztott fődíjas pályázó bejuthat az energiavilág „Oscar-díjaként” emlegetett nemzetközi döntőbe is. 

A Generon napelemes tetőcserép innovációja az, hogy megoldást nyújt nemcsak tetőfedésre, de a napenergia maximális hatásfokon történő hasznosítására is. Különlegességét az adja, hogy a napcellákat olyan speciális módon integrálják az egyedi tetőcserepek felszínére, hogy azok megjelenése és felhelyezése szinte megegyezik a hagyományos tetőcserepekkel. Ez kulcs a sikerhez, valamint az olyan elismerő díjakhoz, mint az Energy Globe.

A 100%-ban magyar tulajdonú cég nemcsak terméke fejlesztésében törekszik a jövőbemutató megoldásokra. A környezettudatos hozzáállás a gyártásban is tetten érhető, többek között a Bólyban létrehozott napelempark esetében, amelynek segítségével napenergiából biztosítják a cserépgyártó üzem teljes villamosenergia-ellátását. A megújuló energia és a környezetre gyakorolt ökológiai, továbbá esztétikai hatás évről évre egyre jobban felértékelődik, ami egyértelműen érzékelhető a fogyasztói igények alakulásában is. A Generon tetőcserép  innovatív és környezettudatos, valamint megfelel az új piaci igényeknek. Ezért a cég tulajdonosai biztosak abban, hogy termékükkel versenyképesek a nemzetközi innovációs vetélkedésben is. 

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Tengeren lebegő napelemek

A tengerben lebeg Szingapúr legújabb, 5 MW teljesítményű napelemparkja.

Superbrands díjak a Terránnak

A fogyasztói és az üzleti Superbrands díjat is elnyerte idén a Terrán. Most először történt meg, hogy egyszerre mindkettőt.

Rekord bevétellel zárta az évet a Terrán

A 100 éves cég jelene: pozitív gazdasági mutatók, folyamatos fejlesztések, új napelemes tetőcserépre specializálódott gyár építése.

Naperőmű farmmal a sivatag ellen

A világ legnagyobb, a nap mozgását intelligensen követő naperőművével élesztették újjá az élővilágot és a goji bogyó-termesztést Kína Ningxia tartományában.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©