Elhalasztják a bauma Russia-t

Szeptemberre halasztották a legnagyobb orosz építőanyag és építőgép kiállítás és vásár megtartását.

2020. április 16.

A koronavírus járvány kitörése erős hatást gyakorol oroszországi gazdasági eseményekre. Moszkvai és a régió kormányzata direktívákat adott ki a járvány elterjedésének lassítására illetve megállítására. Ezt követően a Messe München, a legnagyobb iparági szakkiállítás, a bauma  München szervezője arról határozott, hogy elhalasztja az eredetileg májusra tervezett oroszországi társrendezvénye, a bauma  CTT Russia megtartását. Az új időpontot is kijelölték, a rendezvényre 2020. szeptember 8 és 11 között kerül sor a Crocus Expo területén Moszkvában.

Szergej Alexandrov, a Messe München Rus ügyvezető igazgatója azt nyilatkozta, hogy „a koronavírus terjedését komolyan vesszük, szoros figyelemmel követjük a helyi eseményeket. A jelenlegi helyzet ismeretében úgy véljük, hogy az új időpontban jó feltételeket biztosítva tudjuk megrendezni a kiállítást." A kiállítókkal folytatott egyeztetéseket követően Alexandrov úgy véli, hogy a jelenlegi bizonytalanság ellenére a bauma CTT Russia teljes mértékben megőrzi fontos szerepét. Jelentős igény mutatkozik az eseményre,  a legtöbb kiállító elkötelezte magát arra vonatkozóan, hogy az időpont elhalasztása nem befolyásolja részvételi szándékukat.

Sajtóközlemény, Messe München Rus,

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©