A LogiMAT China is a járvány áldozata

Idén elmarad a világ egyik legdinamikusabban fejlődő szállítási,logisztikai és raktározási szakmai rendezvénye.

2020. április 19.

2020 júniusában Sanghaj-ban tervezték megtartani a LogiMAT China, és társrendezvénye, a Transport-Logistic China szakkiállítást. A világban egyre inkább elterjedő koronavírus járvány miatt a szervezők elhalasztották a rendezvényt. A Sanghaji városvezetés nem tudja garantálni azt, hogy júniusban nem lesz olyan a helyzet, hogy kénytelen lesz zárva tartani a kapukat.  A kiállítók és látogatók egészsége most az elsődleges szempont. Ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy nem vállalják azt a kockázatot, hogy a kiállítók óriási pénzt és energiát fektetnek a rendezvénybe, ami akár néhány nappal a megnyitó előtt le lesz fújva. Ezért inkább nem tartják meg a rendezvényt.

A LogiMAT China gyorsan fejlődő kiállítás lett 2014-es indulása óta. Az első négy évet Nanjingban töltötte, 2019-ben került át Sanghaj-ba és egészült ki a Messe München Sanghaj által szervezett LogiMAT China kiállítással. A rendezvény öt év alatt világszinten is jelentős szakmai eseménnyé vált. 2019-ben már 25 000 látogatót vonzott.

„Időben hoztuk meg a döntést, látva, hogy a kiállítók és vendéglátók mekkora energiát fektetnek az esemény előkészítésébe” – nyilatkozta Peter Kazander, a müncheni Euroexpo Vásár-és Kiállítás szervező cég ügyvezetője.

A következő LogiMAT China kiállításra 2021. június 16-18.  között  kerül sor Sanghajban.

 

Sajtóközlemény, EUROEXPO Messe- und Kongress-GmbH

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©