A DM-KER a tőzsdére ment

Sikeresen lezárult a DM-KER zártkörű részvény kibocsátása, a BÉT XTend piacára készülő vállalat 1 milliárd forinthoz jut. 

2020. január 03.

Sikeresen lezajlott a DM-KER zártkörű részvény kibocsátása. A meghirdetett 1 milliárd forintos kibocsátás keretében 1 164 105 700 forint összértékű jegyzés érkezett, amiből a vállalat 996 778 000 forintot fogadott el. A jegyzés a meghirdetett 3600-4050 forintos ársávon belül, 3800 forint/részvény áron került lezárásra.

A zártkörű kibocsátásban a hazai intézményi befektetők mellett a Széchenyi Tőkealap-Kezelő Zrt. által kezelt Nemzeti Tőzsdefejlesztési Alap és néhány magánszemély vett részt.

A DM-KER részvényeinek regisztrációja december 16-án megtörtént, a tervek szerint 2020. januárjában indul meg a kereskedés az XTend piacon. A bevont tőkét a DM-KER stratégiájának megvalósítására – alapvetően a nemzetközi terjeszkedés beindítása, a mezőgazdasági gépek piacán meglévő pozíciójának növelésére kívánja fordítani.

 

Céges sajtóközlemény

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©