A DM-KER a tőzsdére ment

Sikeresen lezárult a DM-KER zártkörű részvény kibocsátása, a BÉT XTend piacára készülő vállalat 1 milliárd forinthoz jut. 

2020. január 03.

Sikeresen lezajlott a DM-KER zártkörű részvény kibocsátása. A meghirdetett 1 milliárd forintos kibocsátás keretében 1 164 105 700 forint összértékű jegyzés érkezett, amiből a vállalat 996 778 000 forintot fogadott el. A jegyzés a meghirdetett 3600-4050 forintos ársávon belül, 3800 forint/részvény áron került lezárásra.

A zártkörű kibocsátásban a hazai intézményi befektetők mellett a Széchenyi Tőkealap-Kezelő Zrt. által kezelt Nemzeti Tőzsdefejlesztési Alap és néhány magánszemély vett részt.

A DM-KER részvényeinek regisztrációja december 16-án megtörtént, a tervek szerint 2020. januárjában indul meg a kereskedés az XTend piacon. A bevont tőkét a DM-KER stratégiájának megvalósítására – alapvetően a nemzetközi terjeszkedés beindítása, a mezőgazdasági gépek piacán meglévő pozíciójának növelésére kívánja fordítani.

 

Céges sajtóközlemény

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Idén 13. alkalommal szálltak versenybe építőipari gyártók, kivitelezők és kutatóintézetek a bauma Innovációs Díjért. Hogyan alakul az iparág jelene és jövője?  Erről olvashatnak.

Előtérben a háttéripar. Milyen folyamatok zajlottak le az utóbbi években és hogyan áll a magyar építőanyag-piac 2022 telén? Válaszol Szarka László, a MÉASZ elnöke.

Magyarországi lakáspiac 2022. Mekkorát fordult fél év alatt a világ?  A Nemzeti Bank elemzői mutatják be az idei folyamatokat.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©