100 munkahelyet ajánl fel a Vajda-Papír az Ukrajnából menekülőknek

A több mint 650 munkavállalót foglalkoztató cég dunaföldvári, székesfehérvári és budapesti gyárában is kínál munkalehetőségeket.

2022. március 03.

Közel 100 munkahelyet ajánl fel a Vajda-Papír, Magyarország vezető higiéniai papír termék gyártója az Ukrajnából menekülőknek. Vajda Attila, a Kft. alapító ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a vállalatcsoport több mint 650 munkavállalót foglalkoztató cég dunaföldvári, székesfehérvári és budapesti gyárában is kínál munkalehetőségeket. Hangsúlyozta, hogy az itt elhelyezkedőknek biztos jövedelmet és lakhatást is biztosíthatnak.

A Vajda-Papír Kft. mindegyik gyára közelében biztosít szálláslehetőséget az egyedülállóknak, de segítséget nyújtanak a családok elhelyezésében is, és megszervezik az egészségügyi ellátásukat is. Nem hagyjuk magára a dolgozók hozzátartozóit – mondta, és megemlítette, hogy felveszik a kapcsolatot a helyi önkormányzati illetékesekkel a gyerekeknek óvodai, iskolai elhelyezése érdekében. A magyarul nem beszélő munkavállalóknak tolmács segíti a beilleszkedést. „Magyarország egyik vezető papírtermék-gyártójaként eddig is fontos volt a szolidaritás - a nehéz helyzetű magyarországi családokon rendszeresen segítünk – így nem mehetünk el segítségnyújtás nélkül a bajba jutott, tőlünk menedéket kérő ukrajnai magyarok és ukránok mellett sem” – mondta. Hangsúlyozta, ebben az időszakban nagyon fontos a támogatás minden formája, a munkalehetőség azonban a hosszú távú biztonságot garantálhatja ezeknek az embereknek.

Ismertette: a Vajda-Papír budapesti gyárába 20 munkahelyet ajánlanak gépkezelőknek, gépbeállítóknak, további 10-et kézi anyagmozgatóknak, kézi csomagolónak szintén 10 munkavállalót várnak, targoncavezetői munkakörbe ugyancsak 10-et.

A székesfehérvári üzembe 8 gépkezelőt és 20 kézi csomagolót, a dunaföldvári üzembe pedig további 4 gépkezelői, 6 targoncavezetői, 3 elektromos karbantartói és ugyancsak 3 gépkarbantartói állás várja az ukrajnai harcok elől menekülő munkavállalókat. A munkalehetőségekről információk a Vajda-Papír honlapján a Karrier aloldalon érhetők el.

Vajda-Papír Kft. sajtóközlemény, 2022. 03.03.

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Építőgép gyártók hazai pályán mutatják be legújabb termékeiket és szolgáltatásaikat a forgalmazóknak, a sajtónak.

Gréderek: amit ezekről a monstrumokról tudni kell. Csorba Kázmér kalauzolja az olvasót.

A lakáspiac és az építőipar első féléves teljesítménye az MNB és az ÉVOSZ adatai alapján.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©