Új Liebherr betonkeverő

2020. szeptember 11.

Új, LCM 1.0 típusú betonkeverő gépével a Liebherr a piaci igényekre igyekszik választ adni, ugyanis az utóbbi időben mind kelendőbbek az olyan kisebb, egyszerű szállíthatóságra optimalizált keverők, melyekkel könnyebben tarthatók a szűkre szabott költségkeretek. Ezzel párhuzamosan egyre vonzóbbá válik a házon belüli, saját keverőgéppel végzett betongyártás. Az LCM 1.0 60 m³/óra teljesítményre képes,  telepítése  gyors és egyszerű minimális alapozásigénnyel,  viszonylag olcsón, mindössze két konténerben szállítható,  horganyzott alkatrészei hosszú élettartamot ígérnek.  

Az elmúlt években töretlenül nőtt a kereslet a kisebb, megbízható keverőgépek iránt. Ennek hátterében az áll, hogy egyre több vállalkozó igyekszik saját betonigényét az ilyen kategóriájú, kisméretű keverőkkel kielégíteni. A hangsúly leginkább az alacsony bekerülési költségen van, de a megbízhatóság és az olcsó üzemeltetés szintén fontos követelmények.

A Liebherr a fenti igényekre reagálva dobta piacra LCM 1.0 típusnevű betonkeverő gépét, amely üzembiztonsága mellett más előnyöket is kínál, hiszen gazdaságossága nemcsak a beszerzésnél, hanem szállítás, telepítés és üzemeltetés terén is megmutatkozik. Túl a fix keverőként történő használaton, az előre összeszerelhető fődarabok és az acél alaptestek mobil felhasználásra is alkalmassá teszik a berendezést – például ha közvetlenül a munkaterületen vagy bérelt telephelyen kell biztosítani az üzemeltetést. Ilyenkor a keverő áthelyezése gyorsan megoldható.

Az egyszerű üzemeltetés a laptopra telepíthető, könnyen átlátható vezérlőrendszernek köszönhető, míg a szervizlépcsők és platformok tágas méretükkel kiváló hozzáférést tesznek lehetővé, ami nagyban leegyszerűsíti a tisztítási és karbantartási munkákat. A Liebherr jól bevált függőleges tengelyű kényszerkeverője óránként akár 60 köbméter frissbeton legyártását teszi lehetővé, ehhez 40 és 100 köbméter közti űrtartalommal többféle méretű adalékanyag-siló áll rendelkezésre. Ezen felül a betonüzem legfeljebb három, egyenként 100 tonna kapacitású cementsilóval is felszerelhető, a rendelhető kiegészítők listáján pedig többek közt nedvességmérő, jégpehely-adagoló, külső borítás és vezérlőkonténer találhatók meg.

Liebherr közlése alapján

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©